Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanlar hayallerinin peşinden koşmayı bıraktımı ??

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Şu günlerde etrafımda ki herkez bu durumda
Öss bu sene girdim...
Pek çok yakın arkadaşımın sene başında olmak istedikleri yere gidemediler. Gidebilecekleri halde. hayallerinin peşinden koşmayı seçmediler şimdi hayallerini hiçe sayıp başka yollara koyuldular. Ve aralarında sadece hayalleri için uğraşan bir ben kaldım ve biraz yalnız hissediyorum...
Hayallerim sahip olduğum tek şey; belkide yaşımdan dolayı bunu söylüyorum, bir şeylere sahip olmak için çok erken diyebilirsiniz. Ama bu sadece hayallerim var, sımsıkı tutabileceğim...
yoksa benim gibiler kalmadımı Hayallerinin peşinde koşmaya çalışan. Hayal çukuru kazan, ne çıkacağı bilmeyen. Yoksa bu kadar kolaymı pesediyoruz artık yoksa ben hala hayalperest bir çocukmuyum
SİZE SORDUĞUM BENİM GİBİLER KALDIMI ARANIZDA. HAYALLERİN PEŞİNDEN KOŞMAK HATAMI OLDU BU DEVİRDE... [signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grom_Hellscream, 07 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
Benim hayalim birgün beni bu Dünyadan alıp götürücekler ve mistik bir çağa gidicem işte orada çok ünlü bir kahraman olucam falan filan iyilik yapıcam herkese ama nerdeeeeeeee hep bunu istemişimdir

Hayal derken bunu kastetmememiştim ne bileyim bir ark gibi doktor olmak ve 4 diğer arkadaşıyla hastane kurmak yani biraz daha imkanı olanlardan
Senenki biraz (bayaaa) anime tarzı olmuş ama bu da bir hayal işte kendi dünyada kim tutarki seni[signature][hline]Don't try to live so wise.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlar hayallerini tamamen hiç bir zaman kaybetmez şayet umutsuzluk hayalleri perdeleyebilir. Zaten hayalleri olmadan insan yaşayamaz. Valla şartlar zor şu sıralar daha sıkı sarılmak lazım hayallere daha çok azim lazım.[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki :
Paticik bana karı bul lan Allahsız !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben sırf hayalimdeki meslek olduğu için paralı okuyorum yoksa sıradan bi müh. e de girebiliodum . bence erkes hayalinden gitmeli[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 07 Eylül 2004 23:04 tarihinde demiş ki:
Şartlar. Evet şartlar. Hayalinin peşinde pervasızca koşarken aç kalmak , muhtaç hale gelmek de var. Burası Türkiye. O yüzden en azından bir an önce bi meslek sahibi olup da aç kalmamaya çalışan arkadaşlarına sitem etme.

ben bunu demiyorum ama hayallerini bir kasaya kitlemek, eğer hayallerimin peşinden gidemeyeceksen. azar azar olsada onlara yaklaşamayacaksam. Bu biraz acı değilmi ? yani hayallerinin peşinden koşarken ölmek mutlu bir ölüm olmaz mI?[signature][hline]Don't try to live so wise.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

çoğu insan için öss ye yeniden girmek üniversitenin sıcaak kucağından daha zor oluyor. o yüzden pek yadırgamıyorum. bende aynı şeyi yapıp alakam olmayan bir bölüme girdim sonuç; 2. sene ayrılıp yeniden öss ye girmek.

hayallerinin peşinden koşacaksan sıkı koşacaksın bahaneler uydurmalar, sıkılıp bayılmalar falan olmayacak. doğru düzgün programını yapıp öyle çalışacaksın. yoksa onlar hep hayal olarak kalııır...[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

Hıımm =) keşki açmasaydın bu topiği...

Hayallerim vardı.Her gece yattığımda hep yapıcaklarımı düşünürdüm.
ilk önce hayat bana tokatını attı
ben hayal kurmaya devam ettim
sonra ard arda devam etti bu tokatlar ben ağlamayı öğrendim
ama hayal kurmayı unutmadım...
son vurduğunda ise hayallerımle birlikte bende yıkıldım.
Hayal kurmaktan artık korkuyorum. Kurmak istemiyorum çünkü biliyorumki yine bir tokat yiyeceğim.
Fakat şunuda biliyorumki insan hayalsiz yapamıyor. hayallerinin peşinden koşmadanda olmuyor.

şunuda unutmayalım
"Hayal etmek başarmanın yarısıdır..."[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye de müzisyenler aç kalıyor diyorsun.
bu bence yanlış.

sen bu işi para içinmi yapıyorsun? severek inanarak yapıyorsun.
Sen gönülden severek inanarak yapınca merak etme aç kalmazsın.
müzisyenliğin para getirmesini istiyorsun.Ama sonuçta sen bunu severek yapıyorsun onada katlanıcaksın.
ya hiç istemediğin bir işte zengin olarak yaşıyacaksın hergün stres hayatının hergünü istemediğin bir iş ile berabersin.

yada severek hergün işini yaparken aynı heyecanla yapıcaksın ve para getirmesini bekleyeceksin.

Türkiye de müzisyenler aç kalmaz zaten müziğimiz o kadar geri değil.
Herkesde aç kalıyor nedense bu ülkede ulan bi ön yargıyla bakmayın şu ülkeye yahu...[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 07 Eylül 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
Hıımm =) keşki açmasaydın bu topiği...

Hayallerim vardı.Her gece yattığımda hep yapıcaklarımı düşünürdüm.
ilk önce hayat bana tokatını attı
ben hayal kurmaya devam ettim
sonra ard arda devam etti bu tokatlar ben ağlamayı öğrendim
ama hayal kurmayı unutmadım...
son vurduğunda ise hayallerımle birlikte bende yıkıldım.
Hayal kurmaktan artık korkuyorum. Kurmak istemiyorum çünkü biliyorumki yine bir tokat yiyeceğim.
Fakat şunuda biliyorumki insan hayalsiz yapamıyor. hayallerinin peşinden koşmadanda olmuyor.

şunuda unutmayalım
"Hayal etmek başarmanın yarısıdır..."

Hayal kurmaktan korkmak bu gerçektende çok acı birşey. Yani hayalimiz olmayan şeyleride yaparakta mutlu olunurmu olunsada hayallerimizdeki mutlulukla kıyaslatılabilirmi ?[signature][hline]Don't try to live so wise.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 08 Eylül 2004 00:50 tarihinde demiş ki:
Türkiye de müzisyenler aç kalıyor diyorsun.
bu bence yanlış.

sen bu işi para içinmi yapıyorsun? severek inanarak yapıyorsun.
Sen gönülden severek inanarak yapınca merak etme aç kalmazsın.
müzisyenliğin para getirmesini istiyorsun.Ama sonuçta sen bunu severek yapıyorsun onada katlanıcaksın.
ya hiç istemediğin bir işte zengin olarak yaşıyacaksın hergün stres hayatının hergünü istemediğin bir iş ile berabersin.

yada severek hergün işini yaparken aynı heyecanla yapıcaksın ve para getirmesini bekleyeceksin.

Türkiye de müzisyenler aç kalmaz zaten müziğimiz o kadar geri değil.
Herkesde aç kalıyor nedense bu ülkede ulan bi ön yargıyla bakmayın şu ülkeye yahu...

ya bence biraz uçtun.para için mi yapıyorsun diyorsun da her meslek par aiçin yapılır.zaten hayatını sürdürecek ve belli şeyleri elde edecek kadar para kazandırmıyorsa sana meslek olmasının anlamı yoktur.yani her gece bar köşelerinde sürünerek belli bir yere gelemezsin bence.ha tabi onun tadı da başka ama herşeyin azı karar çoğu zarar.[signature][hline]administrator error
Sosyal ağlarda paylaş

Hep doktor olmak istedim ben... hep insanları tedavi etme sanatını öğrenmek istedim tıp okuyup genetik tıbba yönelip ömrümü yaşlanmayı durdurma çalışmaları yaparak geçirmeyi istedim ben...

şimdi ise bir inşaat müh. oldum param var sevgilim var ama hala bi arabanın üzerinde bir doktor amblemi görünce içim bi garip oluyor ama sonra düşünüyorum bu dünyadaki herşey yalan diyorum herşey bir ilizyon sahip olunabilecek sahip olunduğunda durmaksızın mutluluk getirecek asla rutinleşmeyecek hiçbirşey yok diyorum...

sonra kısmetim buymuş diyorum ve hayatın iplerini elime almaktansa aç bir kuş yavrusu gibi kaderin gelip hayatıma renk getirmesini heycan getirmesini bekiyip BEN MUTSUZUM BEN MUTSUZUM diye ötüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

hayallerinin pesinden kosabilirsin her zaman mantiklilarsa, ama yiyecegin her lafi her darbeyi geri cevirebilmen kaldirabilmen gerek

ben kac defa vatan haini ilan edildim bilmiyorum Turkiyeye donmuyorum, donup oyuns ektorunde calismaya kalkarsam ac kalirim oole bisi yok turkiyede dogru durust diyince, ama pasa pasa tum o laflari bele bele diyip gidiyorum amerikaya hayallerimi gerceklestirmek icin

sen en dogru olani yapiyosun
bazi insanlar sanssizliktan hayallerine ulasamazlar ama cogunlukla bu tembelliklerindendir, sansa baglarlar

hayallerini mantiga sokarsan (ki bu genellikle buyuk tavizler vermeden olabilecek bir sey, ne biliyim, ben matematikci olmak istedim, ama matematik bilgimi daha sevdigim bir seyde kullanabilecegimi ve hem de ac kalmayacagimi gordum (bilgisayar programciligi) o yolda ilerlemeye karar verdim) hic bisi olmaz

soole dusun bi de, onlar ne kadar mutlu gozukurlerse gozuksunler iclerinde bir agirlik olcak surekli hayallerini gerceklestirememekten, sense duzgun bir sekilde gidersen hem hayallerini gerceklestirmis olucaksin hem de mutlu olucaksin[signature][hline]too much, too young
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 08 Eylül 2004 14:03 tarihinde demiş ki:
hayallerinin pesinden kosabilirsin her zaman mantiklilarsa, ama yiyecegin her lafi her darbeyi geri cevirebilmen kaldirabilmen gerek

ben kac defa vatan haini ilan edildim bilmiyorum Turkiyeye donmuyorum, donup oyuns ektorunde calismaya kalkarsam ac kalirim oole bisi yok turkiyede dogru durust diyince, ama pasa pasa tum o laflari bele bele diyip gidiyorum amerikaya hayallerimi gerceklestirmek icin

sen en dogru olani yapiyosun
bazi insanlar sanssizliktan hayallerine ulasamazlar ama cogunlukla bu tembelliklerindendir, sansa baglarlar

hayallerini mantiga sokarsan (ki bu genellikle buyuk tavizler vermeden olabilecek bir sey, ne biliyim, ben matematikci olmak istedim, ama matematik bilgimi daha sevdigim bir seyde kullanabilecegimi ve hem de ac kalmayacagimi gordum (bilgisayar programciligi) o yolda ilerlemeye karar verdim) hic bisi olmaz

soole dusun bi de, onlar ne kadar mutlu gozukurlerse gozuksunler iclerinde bir agirlik olcak surekli hayallerini gerceklestirememekten, sense duzgun bir sekilde gidersen hem hayallerini gerceklestirmis olucaksin hem de mutlu olucaksin

evet haklısın gerçekleştirilmeyen her hayal bir ağırlık verecek
bence hayaller kendine verdiğin sözler gibi gerçekleştirmezsen açı verirsen gerçekleştirirsende toz olup uçmazlar[signature][hline]Don't try to live so wise.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...