Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Çocukluğumda Barış Manço'nun şarkılarıyla büyüdüm. Kara Sevda, Düriye, Süper Babaanne, S.O.S. Aman Hocam, Domates Biber Patlıcan... İlkokulda en çok dinlediğimiz ve konuştuğumuz şarkılardı. Bence Kemal Sunal, Zeki Müren ve Barış Manço, ölümünün arkasından adlarının ve yaptıklarının unutulmaması gereken kişiler. Kara Sevda ile coştuk, TV'deki programlarıyla hem dünya kültürümüz gelişti hem de çocuklar yarıştı, tüm dünyayı dolaştı bize gösterdi. Ama gel gör ki, vefat ettiği gün bile Barış Manço denince bir tek Gül Pembe çalıyor ve Barış Manço anma günlerinde bir tek Gül Pembe üzerine konuşuluyor. Birçok güzel parçası var bence. Bunlar mesela: Acıh da Bağa Vir Alla Beni Pulla Beni Allahım Güç Ver Bana Arkadaşım Eşşek Aynalı Kemer Bal Böceği Can Bedenden Çıkmayınca Dağlar Dağlar Delikanlı Gibi Domates Biber Patlıcan Düriye Emerald Garden Hal Hal Halil İbrahim Sofrası Kezban Lambaya Püf De Little Darlin' Nick The Chopper Olmaya Devlet Cihanda Sari Çizmeli Mehmet Ağa Süper Babaanne Keşke olsaydı halen de güzel şarkılar yapsaydı dinleseydik.
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 HellHound +1 Hastasıyım klibide çok güzel.[signature][hline] The Truth is out There
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 evet bende bir mançoloji hastası olaraktan katılıyorum ve sizlere bir parçasıyla eşlik etmeden duramıcağım.. *! Alla beni pulla beni al koynuna yar Gözüm senden baskasini görmez oldu yar Gönlüm senden birsey ister nasil desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Senin için daglar dereler yol açarim yar Senin için denizleri kuruturum yar Senin için gök kubbeyi yerlere çalarim yar Canim iste canim bile sana kurban yar Daglar taslar uçan kuslar senin olsun yar Deniz derya gökler hep yerinde kalsin yar Gönlüm senden birsey ister nasil desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Saçlarina yildizlardan taç yapayim yar Bir nefeste günesleri söndüreyim yar Cira gibi ugrunda ben yanayim yar Canim iste canim bile sana kurban yar Yildizlar yerinde güzel birak dursun yar Saçlarimi ellerinle oksa yeter yar Gönlüm senden birsey ister nasil desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Rüzgar olup ince beline sarilayim yar Çimen olup ayagina serileyim yar Sürme olup gözlerine sürüleyim ya r Canim iste canim bile sana kurban yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Gözüm senden baskasini görmez oldu yar Gönlüm senden birsey ister nasil desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar... * :( çok hoş yaaa bayılıyorum bu parçaya[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Natural Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 -ha ha ha hapşu -çok yaşa -sende gör,iyi yaşa[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Narmolanya Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Unutulmaz insan parcalarini birbirinden ayirt edemem hepsinin ayri bir guzelligi var Seni unutmadık , unutmayacagiz Baris Manco..[signature][hline]if you will gonna die,you die, if I'll gonna die,I die, if i am afraid of dieing, i wasn't born.
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 o alla benı pulla benıdekı kadın kım acaba ya sesı cok guzel[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar