LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Dünya'da bir ilk diyor. Oyun düşkünü Amerika'da yoksa burda hiç tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 burda ps cafe gibi bi konsept yok benim bildigim, oyle hadi pse gidelim fifa oynayalim durumlari yok, herkes evinde oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 aquila said: burda ps cafe gibi bi konsept yok benim bildigim, oyle hadi pse gidelim fifa oynayalim durumlari yok, herkes evinde oynuyo. daha samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 SoulCube said: tanımadığın insanlarla aynı ortamda bağıra bağıra küfür edemeden pes oynamanın tadı olamaz. fail. nası olmaz yaw çocukken atari salonlarında KoF oynamanın tadını başka hiçbir online ortamda alamadım ben.Gerçi bu tutmaz gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 orda da kufur ede ede oynuyorduk iste. argo dagarcigimin hemen hemen hepsini atari salonlarinda edinmisimdir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 tabi yaw yendikten sonra "nası tokatladım ama huehaheha" diyip enseyi tokatlamak aman allahım hayatımda alabileceğim en büyük zevklerden biriymiş de haberim yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 atari salonlarondan PS3 lere XBox lara Wii lere... İnsanoğlunun son 15 - 20 yılda aldığı yol inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ne farki var? tuslara basarak oyun oynuyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 20 yılda aldığımız yol buysa takımları avuçladık demektir... edit:üçnokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 80 leride yaşamış nesil bunu daha iyi anlayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar