slickers Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Duş jelim bitiyor,farklı bir şey almak istiyorum.En son durunun vişneli turta olanını kullandım.Var mı tavsiye ettiğiniz güzel ama çok pahalı olmayan bir şeyler. http://www.bakimstore.com/products200/duru_gourmet_gurme_visneli_turta_dus_jeli_14597_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 AXE veya Palmolive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yeşil sabun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bu tarz bi konu ben açıcaktım.ekşide bu meyveli falanlı duş jeli tarzı bi başlıkta kullanan erkeklere harbi ciddi ciddi gay diye savunmuşlar.ciddiye almadımda her duş jeli kullandıgımda aklıma geliyor haha duş jeli fetiştim olabilir cunku.sapık gibi koklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 axe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 hindistan cevizli olan da benim çok hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 komili yesil sabun ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 said: vişneli turta olanını kullandım slm bağyan. tanışalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 olur beybi özele gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Duş jeli yerine sabun sux ama yine de, http://www.izmiral.com/5721-4236-large/haci-sakir-sarayli-zeytinyagli-bal-800-gr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gNafOWbjpm0 kuru gül esanslı japon kiraz çiçekleri gibi şeyler kokmanız komik lan.. ahahuauahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 sucuklu yumurta esanslısını yapsalar halbuki milyonlarca satar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 rica ediyorum resim koymayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eftelyarex Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Erkekler için duş jelleri bence daha başarılı watsons da bool miktarda var Nivea for men sport'lar güzel mesela. Erkeğin turtalı, çilekli karpuzlu duş jeli kullanması garip geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 hacı şakir beyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 axe dark temtation da instinct de kullandım,güzeller baya.benim değil bağyanların fikri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ben de geçen gün axe dark temptation aldım ama daha sıra gelmedi kullanmaya. diğer duş jelinin bitmesini bekliyorum. dark temptation ın deodorantı da çok başarılı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 su setin jelini ve sampuanini kullaniyorum, tam yazlik bisi aslinda, cok hafif boyle. bu bittikten sonra da ya delmar ya da true religten drifter alcam sanirim. veya ikisini de alirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ne biçim postlar bunlar yarabbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yeşil sabun neyinize yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 anneannemin zümrüt yeşili osmanlı şişesi gibi bişeyinde bilmemkaç asır yıllık kolonyası vardı. duş jeli kullanmam onu kullanırım, ayrıca http://image.become.com/imageserver/s4/721270844-150-150-5-32/axe-fever-shower-gel-brazilian-hot-mud-red-dragon-fruit-extract-12ounce-bottle-pack-of-6.jpg bu kırmızı şişe hakkında bağyanlar seks esnasında çok büyük övgüler yağdırıyorlar. evet yanlış duymadınız, seks yapıyorum anons etmem gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bitmiyormu o şişededi osmanlı şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 axe instinct Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 dalin mis gibi kokuyo ya hem de şampuan kızlar hasta oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar