di Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Selam, Nereye acsam bilemedim, gerekli gorulurse tasinabilir. Ben soyle cihazlarin hastasiyim; http://www.designincubationcentre.com/content/pro/i_022/velo_1.jpg Velomobile diyor gavurlar buna ama boyle geliskin, sehrin her kesiminde kullanilabilecek tipi yok. Ben istiyorumki kendiminkini yapayim, ustune elektrik motoru ile destekleyeyim, sehir ici sehir disi demeden gezebileyim. Normalde velomobile'lar dayaniksiz malzemelerden uretilir ve buyuk bir aracla ya da hizli bir kaza sonrasinda agir yaralanma/olme riski cok yuksektir. Mumkunse ben bunu da asmak istiyorum. Daha ozel, hafif ve dahanikli bir malzeme olsun diyorum. Hani pedal cevrilecek kadar hafif. Yoksa hizlandikca savrulacaktir. Neyse, varsa meraklisi ve bilgisi olan soyle olur boyle olur diye konusalim istemekteyim. Misal; * Hebele malzemesi olabilir, dayanikli, sekillendirmesi kolay ve makul fiyatli. * Elektrik motoru su olabilir. Az enerji ile daha uzun sure su kadar tork saglar. * Batarya olarak su su sebepten su secilebilir. * Gorus acisi ve aerodinamik acisindan tasarim boyle degil de soyle olabilir. Hem boyle olursa yuksek araclar bu araci daha rahat gorur. gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 abi su resimdeki, viraj donerken devrilcekmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 patimobile geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 http://www.nurburgring.org.uk/loonies-sofa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 sulandırmayın olm konuyu, ben infoları beklıorm ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yandan rüzgar alınca devrilme mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Abi icindeki adamla birlikte min 100 kg oluyor iste aletler. O yuzden hafif capli firtina gerekiyor devrilmesi icin. Bir de ben boyle daha aracimsi bir sey istiyorum. Elektrikli arac ile bisiklet karisimi. O yuzden daha agir olabilir. Bir de bilen vardir belki, diyelimki ozel bir arac yaptim. Bunun trafige cikis izni falan nasil alinir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 http://www.arabalarmax.com/data/media/7/www.arabalarmax.com_-_Citroen_C-Buggy_Concept.jpg http://en.wikipedia.org/wiki/Citro%C3%ABn_C-Buggy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Cok tatli be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Motosiklet tarz sevenler için şöyle değişik birşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Komikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kompozit malzeme kullanabilirsin TiC falan mesela ama ucak fiyatina gelebilir :< savrulmaz kazada cizik bile almaz hatta nasil yapacaginida pek anlamadim ama ucuz metal malzeme olan govdeye kaplamada yapabilirsin. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 di hangi ara yapmayı planlıyosun abi sen bunu? emekli olunca mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Niye lan. DC'de at kosturacak kadar bos alan var. Alet edavat da var. Girisirim direkt yemek aralarinda. adsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 import said: Motosiklet tarz sevenler için şöyle değişik birşey var dragon's den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar