Myshkin Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 TD)Pentagram said: başı kapalı sınava girmek yasak değil kaynak: http://www.eokul-meb.com/2011-ygs-kurallari-ve-sinav-ile-ilgili-osym-resmi-aciklama-yapti/ Yasak olmayan birşeyi protesto etmiş. (yazılı olana göre) tabi insanların haksızlığa uğradığını düşündüğü anda hakkını korumak istemesi doğru ve isabetli.Ancak tek sıkıntı bu hak arayışını başkasının haklarına tecavüz ederek yapmamalıydı.Sınav salonunda aylarca çalışıp bunun hayatının dönüm noktası olarak görenler var.Ve o ortamda o konstrasyonu tamamıyla tecavüz etmesi yanlış.O salondakiler eğer geneli düşük çıkarsa çocuk hakkında dava açma hakkına sahip bence. ösym yasalardan üstün genelge falan yayınlayamaz. mahkemeye gitmişti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bilmiyorum tarihi de 24.03.2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yasalarda zaten yok ki türban ile ilgili bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 adam gibi arasınlar o zaman türbanlıyı diğerlerine yaptıkları gibi. aramazlarsa işte olacağı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ben diyorum,yan kabinde bayan polis eşliğinde açsın polis kontrol etsin sonra tekrar kapatsın.en azından geçici çözüm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 TD)Pentagram said: başı kapalı sınava girmek yasak değil kaynak: http://www.eokul-meb.com/2011-ygs-kurallari-ve-sinav-ile-ilgili-osym-resmi-aciklama-yapti/ Turban veya basortusu ile alakali bir madde yok. Olmamasi demek serbest demek degildir. Sinava mankini giyip Borat gibi gelmeyin de demiyor ama serbest anlamina da gelmez yani. Belden ustu ciplak oturmak yasak da demiyor lakin cocugu goturmusler oyle sinava devam etmek istedi diyerek. Ayrica guvenlik icin kalemtras dahi alinmayan bir sinava turban ile girersen afedersin bu ne perhiz bu ne lahana tursusu? Sınava cep telefonu kesinlikle getirilmemelidir. Çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi vb. araçlarla; cep bilgisayarı, saat, her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlarla; silah ve benzeri teçhizatla; müsvedde kâğıdı, defter, kitap, sözlük, sözlük işlevi olan elektronik aygıt, hesap cetveli, hesap makinesi, pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlarla sınava girmek kesinlikle yasaktır. Sınava kalem, silgi, kalemtıraş, saat vb. araçla ve kulaklık, küpe, broş, takı gibi bir metal eşyayla girmek de kesinlikle yasaktır. Sınav binasına girişte adayların üzeri emniyet görevlilerince elle ve dedektörle aranacağı için adayın yanında bozuk para, anahtar vb. metal eşya bulunmamalıdır. Sınav binalarında hiçbir eşya emanete alınmayacaktır. Sınavda her adaya ÖSYM tarafından iki kalem, bir silgi ve bir kalemtıraştan oluşan bir kırtasiye seti ve şeker verilecektir. Bu nedenle adayın yanında yiyecek, içecek vb. tüketim malzemeleri getirmesi yasaktır. Ancak, şeffaf şişe içinde su getirilebilecektir. Lakin soyle bir sey buldum. Milliyetin haberine gore basi acik olarak sinava girilebilir maddesi cikarilmis kurallardan. Hali ile turban la sinava girilebilecek demektense o konuya hic deginmeyip ustun koru serbest birakilmis. Eger dogru ise o zaman bir sey diyemeyiz hanim kizimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ustu çıplak olduğundan öte sınav ortamının huzur düzeni bozmaktan çıkartmış olabilirler.yani öyle bir maddeye dayanarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Tamamen gozetmenlerin insiyatifini kullandigi bir madde o. Kisiden kisiye degisir verilen karar. Mesela forumda bile uyguluyoruz yani :) Sinava girenler icinde berbat kokan ve ustu ciplak oturan bir erkekten 1000 kat daha duzeni bozan tipler var her yerde. Kac tanesi cikariliyor? (ki kesinlikle cikartilmalari ya da farkli bir yere alinmalari lazim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 DynamicK said: Sinava girenler icinde berbat kokan ve ustu ciplak oturan bir erkekten 1000 kat daha duzeni bozan tipler var her yerde. Kac tanesi cikariliyor? (ki kesinlikle cikartilmalari ya da farkli bir yere alinmalari lazim) sınava girenler arasında kimler var mesela bu tanıma uyan. ben devletin bu sınavlarında sadece pijama giyip 3 saat boyunca kafasını kaldıramayan insanlar hatırlıyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 huun said: yasalarda zaten yok ki türban ile ilgili bişe. kur'anda da yok ama hala bunu tartışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 islamiyet tek kuran değil ama.Peygamberin sünneti de var.Sünnetlerde kuran da yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bilmem ne efendi buyurmuş ki, her kim sol eliyle yerse o şeytanı besler.. lolololololololololololololololololololol geçen sene bi arkadaş çıktı geldi, aile baskısı falan da var.. adam baymış. abi ben başlarım bu ek kurallara ben kuranist olucam. evet böle bişi varmış. "keşke daha önceden çıkmış olsaymış" demedim değil aslında. bilmem ne efendi buyurdu ki, her kim insan tasviri çizerse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 buna uygun bir tim kursunlar öss girişinde. gayrimüslimleri doğrayan. kur'ana uymuş oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 dasaaa said: bilmem ne efendi buyurmuş ki, her kim sol eliyle yerse o şeytanı besler.. lolololololololololololololololololololol geçen sene bi arkadaş çıktı geldi, aile baskısı falan da var.. adam baymış. abi ben başlarım bu ek kurallara ben kuranist olucam. evet böle bişi varmış. "keşke daha önceden çıkmış olsaymış" demedim değil aslında. bilmem ne efendi buyurdu ki, her kim insan tasviri çizerse... tuvalete sağ ayakla gir, gece ıslık çalma şeytan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 cin değilmiydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 olabilir, sağ değil sol ayakta olabilir. denemek lazım bi ara senin dediğin incir ağacı abi. incir ağacının altında cinler sofra kurarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 dasa sen kıçını yıkamıyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 siliyoruz hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Voldemort ismini söylemeyin beyler, you know who diin. 3 kelimeliler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yıkayan için sölenmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 dasaaa said: bilmem ne efendi buyurmuş ki, her kim sol eliyle yerse o şeytanı besler.. lolololololololololololololololololololol geçen sene bi arkadaş çıktı geldi, aile baskısı falan da var.. adam baymış. abi ben başlarım bu ek kurallara ben kuranist olucam. evet böle bişi varmış. "keşke daha önceden çıkmış olsaymış" demedim değil aslında. bilmem ne efendi buyurdu ki, her kim insan tasviri çizerse... war ole bi sect adi neydi bulursam yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 TD)Pentagram said: yıkayan için sölenmiş işte. elini sabunlamıyor musun? üstünede kaşıkla falan yiyorsun ya yemeği ayrıca adam kıçını da sağ eliyle yıkıyorsa nolacak?! aman allahım. hüküm açık değil bence "Kıçınızı yıkayıp, kendinizi tatmin ettiğiniz el ile yemek yemeyin, allah her şeyi görüp bilendir" şeklinde olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 kaşıkla yersen sorun yok işte elin deymiyor sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Loxias said: TD)Pentagram said: yıkayan için sölenmiş işte. elini sabunlamıyor musun? üstünede kaşıkla falan yiyorsun ya yemeği düşüsene abi el kıça değiyor,sabunlasan nolur. mide meselesi.konu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 tamam da kıçı da sol elle yıkayacaksın diye bir hüküm mü var? adam belki sağ eliyle yıkıyor fasd tartıştığımız konuya bak daha kahvaltı yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar