b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Arkadaşın bilgisayarı göçmüştü bana getirdi format atıp xp kurdum. Ancak anakart cdlerini falan yükledikten sonra gördüm ki ses yok. Device Manager'da sadece PCI Drivers bulunamadı diyor sorun bu olabilir ama neden anakart cd'sinde yok anlayamadım :) Arkadaşım bu sorunun bir kez daha olduğunu bir kişinin yine format atıp XP'yi kurarken bir şey yaptığını söyledi ama tam anlayamadım. Onboard ses kartı var bios'tan integrated peripherals sekmesinden HD Audio Controller'ı Enabled yaptım. İşin kötüsü MSI'ın sitesinden de driverları kaldırmışlar ya da ben bulamadım internette. Anakart MSI K9N6PGM2. aslında şimdi win7 cd si getirecek bir arkadaşım heralde onla bütün sorunlar çözülür ama yine de kafama takıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 PCI driverlarını görmemesinin sebebi chipset driverları olabilir, bu da muhtemelen dolaylı olarak etkiliyodur ses şeysini. Kurdunuz mu chipset driverını da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar