Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 dar kesim olabiliyor bende 48 giyiyorum nike da ama adidasda ornegin 46 veya bir baska ayakkabida 45,5 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Nike'in numaralarinda var bi denyoluk katiliyorum -zira 43 yerine 45,5 almak zorunda kalmistim gunluk ayakkabi icin- ama 48,5 fazla geldi yine de birden. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 dar ayakkabıları allah kahretsin ya , dün aylar sonda 48 numara ayakkabı buldum adidasta olmadı ayağma, şu an giydiğimin 47si olurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Lisede minder güreşi ile baya bir uğraşmıştım.Herhalde gelişim çağında bu yüzden giydiğim rahat spor ve güreş ayakkabıları yüzünden oldu,birde 110kg ye çıktım bir ara ayağım yayıldı. Benim normal ayak numaram 47-48.Hatta adidasta geçen gün 48 no ayakkabı olmadı.Sadece adidasın eski amblemli olan ayakkabılarında kendime numara buluyorum dışarı giymek için.Günümüzde çoğu marka buna Lacoste falanda dahil 46+ noları getirmiyorlar.Benim gibi insanlar için güzel bir ayakkabı almak işkence bu ülkede.Paran olsun olmasın yok yani getirmiyolar :( Kardeşim ingiltereye gitti mastera.Fcuk,Lacoste,Diesel,Nike falan iyi kötü bütün markaları gezdi,aradı taradı ve 48 no ayakkabı bulamadı günlük giyebileceğim.Aşırı canım sıkkın bu konuda.Biri bana yardım etsin!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 48 numara bir tam kolide tek cift cikar, maalesef senin durumunda cok kisi oldugu icin cabuk tukenir, tek siparisde verilmez komple koli alman gerekir bunuda kimse yapmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 valla amerikada 13-14 den 18-19 numaraya kadar her turlu bulunuyor ya. Footlocker.com olsun eastbay.com olsun. olmadi Nike ID var kendin custom yapip istedigin numarayi secebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 orasi usa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 olede o sitelerden getirme imkani varsa aramaya gerek yok acikcasi, turkiyeye de gonderiyorlar yanlis bilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Bugün Saucony'e gittim ve aldım ayakkabımı. Selçuk bey dünya tatlısı süper bir insan ve kendisi de aynı zamanda yıllardır koşu yapan tecrübeli birisi. hem kendinden hemde teknik olarak koşu ve ayakkabıları hakkında epey bir bilgisi olan birisi. Yaklaşık bir saat ayakkabılar türevleri ve ayaklarla ilgili basış vs... konuştuk. Hem anlatımı hem kibarlığı hem de samimiyeti ayakkabımı saucony'den almamda büyük etkisi oldu diyebilirim. Kendisi satıcı mantığıyla değil de gönülden yaptığı, müşterisine önem veren birisi olduğu belli. Ortaköyde ufak bir dükkanda açmışlar mağazalarını başta çok sıradan gelse de Selçuk bey'in kendisi yetiyor da artıyor. Neyse adamı öve öve bitiremedim eheh. Sıra ayakkabıya gelsin. Bir çok ayakabıyı denedim.Her birinin kendisine has özellikleri ve alanları var. Şunu söyleyebilirim ki ayakkabıların rahatlığı konusunda diğer markalardan bir kaç gömlek üstün bu Saucony. Nike, Adidas, Reebok... Burada konuşulanların hepsini denedim şahsen ve en rahatı Saucony'dekilerdi. Ayak yapıma ve koşu biçimime göre sonunda Saucony Mirage almaya karar verdim. Almamdaki bir diğer etkende ayakkabının inanılmaz hafif olması idi. 200 gram ve üst kısım çok hafif ve ince bir kumaştan yapılmış. Ayakkabının üstünü yumuşak ve rahatlık veren çorapmış gibi hissediyorsunuz. Alt taban topuk ve parmak uçları tarafında çok iyi bir yumuşaklık ve darbe emen bir sistemi var. ayağımda ayakkabı yokmuş gibiydi o derece. Hem ayaklarınızın durumunu öğrenmek hem de gerçekten kaliteli bir koşu ayakkabısı istiyorsanız Saucony ye bir uğrayın derim. Dediğim gibi diğerlerinden kat be kat iyi olduğunu kendim görünce anladım. Zaten sırf Selçuk bey bile ayakkabıyı almamda katkısı oldu diyebilirim. Ayağınıza ağrı, sızı, uyuşmazlık yaparsa geri götürebilirsiniz. en uygunu bulmanız için her türlü kolaylığı sağlıyor. Fiyat 220 Tl bu arada. İyi sporlar ve koşular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 hayırlı olsun da, 220 tl ye ayakkabı satsam ben de oturur 1 saat muhabbet ederim müşterimle sdfg. ben de yürüyüş-trekking için bi ayakkabı bakıcam ya. burdan tavsiye alabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 140 tl den başlayan fiyatları var ayakkabılarının.En rahatını yine Saucony de bulursun. Zaten ayağına göre en iyisini alacağına emin olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ortaköyde tam olarak nerede yeri tarif eder misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Bence bu piyale saucony de çalışıyo :D 48 numara var mı Hocam bilirsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Ortaköyde dereboyu caddesinde. Dereboyu camiine gelmeden sağ tarafta zaten oraya kadar geldiğinde görürsün. Saucony de çalışmıyorum canım memnuniyetimi dile getirdim sadece. Numara olarak 48 olması lazım ama kalıp olarak farklı olabilir sauconynin ayakkabıları. ben normalde 42 giyiyorum ama aldığım ayakakkabı 44.5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 araştırmaktan sıkıldım. gittim reebok ın instant dmx ride diye bi modelini aldım. zaten ayda 1 falan kullanıcam muhtemelen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben bundan aldim salonda kullanmak icin cok memnunum valla.. hem cok hafif,ince,ayagi sıkmıyor terletmiyor fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 applev0dka said: ben bundan aldim salonda kullanmak icin cok memnunum valla.. hem cok hafif,ince,ayagi sıkmıyor terletmiyor fln.. aha benim ayakkabı:D temmuzda 30$^a almıştım eskittim ama, yeni bişeler bakıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 iyi cok ya memnun kaldm ben baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Koşu ayakkabılarını kaç ayda eskitiyorsunuz siz? Ben hemen hemen havanın iyi olduğu her gün 6-8km hafif tempolu koşu yaparım sadece koşu yaptığım zamanlar giyerim ama 8. aydan sonra giyilebilecek durumda olmuyorlar. 8 normal mi yoksa çok bile mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 adidas adizero sanırım su an en ıyısı halen. nike çok güzel ayakkabılar yapardı , bozdu artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 throine said: Koşu ayakkabılarını kaç ayda eskitiyorsunuz siz? Ben hemen hemen havanın iyi olduğu her gün 6-8km hafif tempolu koşu yaparım sadece koşu yaptığım zamanlar giyerim ama 8. aydan sonra giyilebilecek durumda olmuyorlar. 8 normal mi yoksa çok bile mi? ayakkabının dikişleri yandan ve önden atmaya başladığı zaman çöpe ben yolluyorum ben, normalde 1 sene fln dayanırdı, ama bu sefer 8 ayda yok ettim ayakkabıyı çünkü her yerde giydim. ayağımda sorun var düz taban giyemiyorum 4-5 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yeni koşu ayakkabımı aldım dün, adidas clima cool kendileri ve tüy gibi. reebok zig'lerı denedim indirimde olduğundan ama malzeme kalitesi çok kötüydü zig'in. direk adidas'a döndüm her zamanki gibi. http://www.adidas.com/product_images/G46214_F_p2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar