Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana öyle bir modem söyleyin ki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dlink kullanıyorum su anda. koridorn başına koydum modemi salonda böyle dümdüz bi yol düşün ordan kapının ağzında duruyo laptop kapıyıda actım 1 diş çekiyo
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

dlink kullanıyorum su anda. koridorn başına koydum modemi salonda böyle dümdüz bi yol düşün ordan kapının ağzında duruyo laptop kapıyıda actım 1 diş çekiyo

dlink in dgl-4500 modeli mi elindeki =P

deilse o baya iyi. onun di$inda olay anten ciki$inda bitiyo. linksys alirsan anten takamayacaksin ve olasi bir cekmeme durumunda sikinti ya$arsin. ama ben ev icinde hicbir sikinti ya$amadan kullaniyorum. wag 160 ya da 320 yeterlidir.

anteni sokulebilen zyxel de alabilirsin. P-660HN-F1Z modeli mesela.
Mesaj tarihi:
dlink alma,ben gecen sene 100 tl ye bi dlink wireless modem aldım.random olarak wireless dan kopuyorum,oyun oynarken 1-2 sn boyle net gidip geliyor.Bazen modem neti alakasiz şekilde blokluyor,Firewall vs kapalı olmasina ragmen dişardan ping atilmiyor falan.
Mesaj tarihi:
Lyvanna_Dolores said:

mutluyuz!

U.S. Robotics Türkiye'den çekildi diye biliyorum ben.

5 Senedir Linksys kullanıyorum bir 5 sene daha kullanırım.
Mesaj tarihi:
Kesinlikle ZyXEL P-660HN-F1Z öneririm sinyallerin yetmediği yere (Böyle birşeyin olacağı meçhul ama) birde ZyXEL wap3205 çakarsan senden kralı yok tüm mahalleye bile yayın yaparsın :))
Mesaj tarihi:
abi aldım o zyxel modemi downloada bırakıyorum torrentte. atıyorum 700 mb falan ındırdıkten sonra durup dururken bi anda bişey oluyo hiçbi şekilde sinyal yok modem bağlı gözüküyo ama ne google a hçbişeye bağlanamıyorum. modem menusune bile giremiyorum neden yapar bunu?
Mesaj tarihi:
P-660HN torent ile ilgili yaşanan sıkıntılar için ZyXEL BJI.8 FW yazılımı çıkarttı bu yazılımı mutlaka yükleyin ve yükleme bittikten sonra modemi resetleyip yeniden kur göreceksin artık hiçbir problem olmayacak.

ftp://ftp.zyxel.com.tr/Teknik_Dokumanlar/ADSL_Modem/Firmware_Upgrade.doc
ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-660HN-F1Z/Firmware/370BJI8F0.bin
  • Yeni Oluştur...