gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Renault clio iii 1.5 dci, son bakımın üstünden 1 sene geçtiğinden dolayı servis ikazı yandı, yalnız normal bakıma(50k km) hala 3k km var. Nisan'da askere gidiyorum ve pek servise götüresim yok, sizce sadece yağını ve mazot filtresini bir yerde değiştirip askerden dönünce de periyodik bakımı yaptırsam mantıklı olur mu? Bu süre zarfında arabayı arada sırada babam kullanır ki onda da 3k km yapacağını zannetmiyorum, belki 1 ya da 2 kere şehir dışına çıkar. Onun dışında da akü falan boşalmasın diye yerinden oynatır arabayı. Fikirlerinizi alayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Cumartesi gittim. http://www.zpnd.com/servis-oncesi-servis-sonrasi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 triger değişimi varsa yıl ve km olarak ona dikkat et yağını değiştir, geri kalanı asker dönüşü halledrsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Triger kayışı ve su pompası geçen periyodik bakımda değişti, onlar da yıl haddinden dolayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Selam, Bence normal düzende devam et. Yetkili serviste bakımını yaptır. Yarın öbür gün satmak istediğinde avantajın olur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar