Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skill GAIN ARTISI hakkinda soru

ColaCoCa

Öne çıkan mesajlar

Gene de cevap vermek için;

spheretables.scp dosyası sunucunuz hakkındaki pek çok bilginin durduğu yerdir. Burada her skill'in nasıl artacağı yazar.

Mesela

[SKILL 21]
DEFNAME=Skill_Hiding
KEY=Hiding
TITLE=Rogue
PROMPT_MSG=
DELAY=0
STAT_STR=20
STAT_INT=60
STAT_DEX=90
BONUS_STR=0
BONUS_DEX=80
BONUS_INT=20
BONUS_STATS=400
ADV_RATE=2.5,5,10.0

Buradaki advance rate, 0-33 , 33-66, 66-00 arası artış hızıdır. Eğer değerleri arttırırsanız skill göreceli olarak daha hızlı gelir.

Ancak sphere de default olarak 1 vuruşta 1 skill gelsin diye bir şey yoktur. Bu tarz bir şey yapmak istiyorsanız karakterin üzerine bir event yazıp çalıştığı skill'i kontrol edip manual bir gain vermeyi deneyebilirsiniz. Ancak bu sistem kaynaklarını çok yormakla beraber başka sorunları da getirecektir.[signature][hline]Silencer
Sosyal ağlarda paylaş

Onceden actigin bir konuya daha sonra mesaj attiginda o tekrar uste cikiyor, bilmem biliyor musun. Ayrica sen anlamadigini belirten bir cevap yazmadigin surece ben senin anladigini farzediyorum, hata bende mi acaba?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
[Sphere için]olabılır belkı ama ornek su an acılan shard ları dusunursek ph oluyor ama faıllerde skıll gaın almıyorsun sanıyorum benım skıll scp de hata var failda gain olayı falan bılmıyorum ama bılen bırı analtırsa daha yardımcı olacak sanıyorum.

[Bu mesaj silent tarafından 10 Ağustos 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
said:
nbl_silencer, 03 Nisan 2004 19:31 tarihinde demiş ki:
Gene de cevap vermek için;

spheretables.scp dosyası sunucunuz hakkındaki pek çok bilginin durduğu yerdir. Burada her skill'in nasıl artacağı yazar.

Mesela

[SKILL 21]
DEFNAME=Skill_Hiding
KEY=Hiding
TITLE=Rogue
PROMPT_MSG=
DELAY=0
STAT_STR=20
STAT_INT=60
STAT_DEX=90
BONUS_STR=0
BONUS_DEX=80
BONUS_INT=20
BONUS_STATS=400
ADV_RATE=2.5,5,10.0

Buradaki advance rate, 0-33 , 33-66, 66-00 arası artış hızıdır. Eğer değerleri arttırırsanız skill göreceli olarak daha hızlı gelir.

Ancak sphere de default olarak 1 vuruşta 1 skill gelsin diye bir şey yoktur. Bu tarz bir şey yapmak istiyorsanız karakterin üzerine bir event yazıp çalıştığı skill'i kontrol edip manual bir gain vermeyi deneyebilirsiniz. Ancak bu sistem kaynaklarını çok yormakla beraber başka sorunları da getirecektir.

simdi burada kafam karıs yaff bı dıolar 1,01,01,0
olacak osaman hıslı gelır

denıyor yanı busyıları arttıracsmı yoksa dıerı gıbımı
haa bıde bu magery poı ve tamıng ayrı bır yerden olmuyomus onları nereden ayarlıyacas aga ıyıce kafam karıstı ıyımı:)[signature][hline]

[Bu mesaj napolyon tarafından 09 Eylül 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...