flood83 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 arkadaslar gunumuzde korsan yazılımla olanm mucaadeleyi biliyrm fakat şu bittorent programının herhangi bir cracki varmıydı ???
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Crack? Cracke gerek yok zaten gpl lisanslı bir yazılım..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..]
flood83 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 lisanslı oldugunu biliyrm zaten sadece 14 dolar aylık para vermeden kullanabilirmiyiz? kopya oyunlarla internetten oyun oynamak için crack fln kullanılırya bu programında varmı bir cracki ?
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Alla alla. 14 dolar değilki . GPL lisanslı diyorum. Yani bir nevi bedava gibi bir şey.. Sen neyi gördün 14 dolar?[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..]
flood83 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ben programı ındırdım nettetn bıttorernt 3.4.2 diye 1 sey daha sonra onu cıft tıkladıgımda http://bitconjurer.org/BitTorrent/download.html diye bir siteye baglanıyor buradan sonra kıtlendim ne yapmam lazım ?
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 azerus'u indir. Onu kur. Ondan sonra suprnova.org dan beğendiğin bişiyi çek. Uzantısı .torrent olacak. Sonra ona çift tıkla. Program açılacak. Nereye yükleyeceğini göster ve tataaa..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..]
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 abicim o çıkan pop-up pencerede, "evet evet para verdim sen devam et" seçeneği var. ona tıklarsan hallolcak. crack mrack gerekmiyor ki programa.. ayrıca crack burda konuşulmaz zaten. yasah yani kurallar böyle..
Öne çıkan mesajlar