Oce4n Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Ankarada önereceğiniz fitnıs yerleri neresidir? Yaza kadar verilmesi gereken azıcık bişiy fazlam var. Düz cardio çalışırım diye tahmin ediyorum (kas filan yapmayacağım, ağır aletleri olmasa da olur yani.) Alternatifler nelerdir bilmek güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 kilo vericeksen spor salonuna para bayılmana gerek yok, çık dışarı 2günde 1 60dk koş. sabah aç karnına koşarsan daha hızlı yakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Yalan olur o iş. İnsan para verdim o kadar bari gidiyim diyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Ankara'yı bilmem nasıl bir şehir ama dışarda koşmak işine bir türlü sıcak bakamadım . Istanbul'da olmamdan dolayı tabi. Havası mavası pis ayrı konu , arabalar motorların nereden nasıl geçeceği belli değil ayrı konu. Saçma sapan yokuşlar , çukurlar , yol çalışmaları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 nerede oturduğuna bağlı bu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 imkanın varsa sauna lı havuzlu falan biryere git. öyle düz koşanların çoğu yalan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 abi en nihayetinde çiğdem ,kola,okeye dönme tagli bir yaz yaşayacaksın. o popo yine büyüyecek.azıcık samimi olun. sal göbeği gez. tatil yap ! yazdan yaza verilen kilolar bende ZAAAA etkisi yapıyor.üzgünüm. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 abi spor yapın yaz öncesi hiç salmayın. çok fark ediyor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Lyvanna_Dolores said: abi en nihayetinde çiğdem ,kola,okeye dönme tagli bir yaz yaşayacaksın. o popo yine büyüyecek.azıcık samimi olun. sal göbeği gez. tatil yap ! farketmiyo bende zaten göt küçülse de büyük kalıyo da amaç zaman geçirmek. Bağyanların bol olduğu bi fitnıs mesela iş görür :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 o zaman sevimli dev bir ZAAAAA daha gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Tobb etü/ kolejler fitness salonu başarılı ben oraya gidiyorum. Sauna, fin hamamı, olimpik yüzme havuzu falan da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 spor salonunda sauna ve fin hamamı niye olur hiç anlamam yaakikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Abi çok keyifli oluyor çünkü , rahatlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Şuan Balgatta Ankyra(ata plaza migrosun arkası atvnin yanı) ya gidiyorum arkadaşımla beraber. Gayet memnunum. Tavsiye ederim. hertürli imkânı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Ankarada birsürü park var. Orada 1 saat yürüsen yeter. Koşmana bile gerek yok. Gün içindeki hareketliliğini arttırmaya bak birde taş devri diyetini uygula. 70-80% beslenme ile alakalıdır. Sporun sanıldığı kadar önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Beysukent Çayyolu tarafında Base life club var. Öyle 1-2 aylık üye olayım gibi bir olanak yok ama.. Ulan o kadar para verdim gideyim bari dedirten cinsten. En azından benim için öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar