cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 MAÇ PAZAR GÜNÜ; 3 Nisan 2011 19:00 - 20:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) adam başı 4TL !! haraç sistemi geri döndü bozuk para getirsin herkes, 5 TL verenlerden 1TL daha fazla verenlerden 2 TL kesinti yapıcam para üstü verme derdini kaldırıyoruz ortadan, paralar biriksin=p yoklama başlasın belki gelirim diyenler perşembe akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onlar yok sayılacaklar. yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 maç 19.00-20.00 arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 cavanagh said: maç 19.00-20.00 arasında zaten yazmışın abi bidaha niye yazdın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 haftalardır hep 5-6 oynuyoruz, ilk mesaj da hep c/p olduğu için bakılmadan geçiliyor. değişiklik olduğunu vurgulamış şair. muhtemelen yokum, ama yine son an bir şans olursa yazarım. gelsem bile kaleye geçmem ama, nazar değdiriyosunuz ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 tamam anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Olm almışken bari 21-22 ye alsaydınız, bende gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 yeni top alalim olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 israfa gerek var mı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Geliyorum lan, tolga da gelsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Olm geliyosan kesin oynamam lazım,kaptan 9a al şu maçı dile benden ne dilersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 tolga said: Olm almışken bari 21-22 ye alsaydınız, bende gelirdim millete uyar mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 kar$idan gelenlere uymaz 9 yoksa olur da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginho Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ben gelirim eger yer olursa .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 artık sayımız iyice arttı burdan, msn'den, cepten, facebook'tan fln ulaşan ilk 14 kişi ile kadroyu şekillendirelim bence geri kalan 2 kişi de kaleci zaten böylelikle dışarda kalanlara kimse karar vermemiş olur tbi yine eski arkadaşların önceliği olucak, kadroda yer olursa da yeni arkadaşlarla doldurucaz sizin de fikrinizi almak isterim ama nasıl bir sistem yapalım bu işe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginho Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 benim nick altında neden balon var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 haha balon patlayana kdar forumda yeni üye olarak dolaşıyosun abi belirli bir msg sayısına gelince siliniyo sanırım balon=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Valla son 60 maçta falan devamlı oynayan kişilerin önceliği tabi ki olmalı. 2 kişi kaleci, ilk yazan 14 kişi de oynar demek doğru olmaz bence :) bu devamlılıkta olmayan kişiler arasında önce söylemeye göre sıralama yapılması daha uygun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 o zaman erkenden sağlama alalım yerimizi varım engin hoşgeldin bu arada cem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 tolga sen niye gelemiosun maçlara çalışıo musun o saatte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bende geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 İlhan ile aynı takımda olup onu besleyeceğim. Geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 besle beni italyanlar aç bıraktılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Eğitim insanı oldum İlhan, kaptan bi haftalık olmazmı ya, karşıdan gelen Sercan hariç kim var? ihtiyarı ikna ederim dierlerinide gerekirse döverim Maçın 1 haftalık 9a alınması için insanlardan destek bekliyorum,emrah öncü yiğit hakan ve unuttuklarım lafım size, gırtlağınızı aldırtmayın bana Edit;Ayrıca sistem düzenli gelenlere öncelik tanınmalı,ben değil tabi ne zamandır gelemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bana uyar saat millete uyarsa alırız 9a farketmez=) saydığın isimlerde okula gidenler, minikler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Kimi dövmem gerekiyosa göster, 2 aydır spor yapamıyorum feci özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar