Gorgo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Arkadaşlar yaklaşık 5 gündür oyunda 56k dan beter lag yaşıyorum...Bağlantı 256k Adsl...Bu durum genelmi yoksa benimlemi ilgili bilgisi olan varmı acaba? Saygılar...[signature][hline]Azo [LVL50 5L5 Sorcerer] Kibos [LVL50 3L0Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bendede Oluyo Kesin 0.4 siddetindeki depremden kablolar kopmuştur yine[signature][hline]Prissa The Noob Cleric Dogan rr5 Bard Toopac rr8 Nightshade Of Mordred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 193.252.123.177 (prydwen) ping berbattı 500den fazlaydı 2-3 gündür oynayamıyodum şimdi ortalama 99 ping, sabah erken olduğu içindir belki excal i pek oynamadıım için nasıldı bilmiyorum ama şuanda pingi ortalama 101 geldi[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 avrupa sunucularında mı var bu sadece? US'tekilerde herhangi bir garipliğe rastlamadım ben[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 512/128 adsl kullanicisiyim,kirikkalede oturuyorum ve pingim surekli 150[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hasbin allah abi son 5 gündür bıraktım pingi mingi sürekli üç yeşil yanan ışıklar kırmızı filan oldular aklım durcak... Saygılar....[signature][hline]Azo [LVL50 5L5 Sorcerer] Kibos [LVL50 3L0Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Ya bende de olaylar geç oluyor yani mesela büyü tuşuna basıyorum 2 saniye sonra atıyor büyüyü bu normal mi? (Bağlantım 256 kablo) [Bu mesaj Sensible tarafından 09 Eylül 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bende salidan beri var, 600 civari hep ping, anca sabahlari millet uyurken rahatliyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tranquility Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Rightnow'a bir mail attım bugün, tracert loglarını gönderdim. Prydwen serverına 600~ ping alırken www.google.co.uk yada www.blizzard.co.uk gibi sitelerden normal 150-200 ping alabiliyorum (ping karşılaştırması için ilk aklıma gelen siteler onlar oldu). Belki sorunun nerede olduğunu bulup birşeyler yapabilirler yada en azından sizin yurt dışı çıkışlarınızda sorun var kardeşim diyebilirler, bizde gider Telekoma ağlaşırız :) [Bu mesaj Tranquility tarafından 10 Eylül 2004 04:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar