Spiegel Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 su an alinmadi mi saat daha benim hersey otomatk aldi ben de kol saatini aldim 1 saat ileri yani saat hala 11:45 mi? neyse 1 gun idare ederiz artik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ya şu durumu görünce skynet in falan bu kadar yapay zekaya ihtiyacı yok valla. bir gün ileri bir gün geri aldı mı saatleri kaos yaşanacak. baskana düştüğümüz duruma fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 zaten savaş ondan başladı yoksa skynet iyi bi AI dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 şimdi saat kaç? bende dijital olmayan saat yok eğer pc ve telefon değiştirmişse benim saatler yanlış ama ya değiştirmemişse? şu an malladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 12:54 saat ama sen boşver onu ya anı yaşa bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ben kışı soğuğu karanlığı severim.kışın içimde cosku oluyor.geziyim toziyim vs yaz geldimi içim kararıyor resmen hiç bişi yapasım gelmiyor bütün kış dinlemediğim hüzünlü şarkıları dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 toggie said: di said: Daha gelmedik. Yarin gelicez. Cunku super akilli tipler millet OSS'ye gec kalmasin diye -halbuki en fazla erken gideceklerdi- tum dunyada ayni gun yapilan uygulamanin gunun 1 gun kaydirdilar. Bir tanesi de cikip ya arkada sinavin saatini/gununu degistirelim ya da bosverelim nasilda kimse gec kalmayacak, en fazla erken gidecekler demedi aralarindan. Alayini opuyorum burdan. her sekilde yine karısıklık yasanırdı. sınav saatini degistirmek de, yaz saatini uygulamak da aynı kafa karısıklıgına sebep olurdu yani. yapılacak en mantıklı hareket sınavı 1 hafta sonraya almak olurdu. tabi bunu yaz saati uygulamasını dusunerek coook onceden yapmak daha da iyi olurdu. onun dısında bugun saatlerin degismemesi cok da problem degil. sınava girmiyosanız siz simdiden degistirin ne olacak. 90% calısmıyosunuzdur zaten pazar gunu. dert olmamalı bu kadar. bi de erken gitmis olmayacaklar abi. saati ileri aldıgımız icin gec gitmis olacaklardı. sabah 6'da kalktıgını dusun mesela. sonra hass. aslında saat 7'miş :) Eh iste global degil sadece kendin icin dusunursen boyle ama durum pek de onemsiz degil hatiri sayilir bir kesim icin. En basitinden sitende adam akilli, saatin onemli oldugu bir uygulama calistirsan su saate kadar beni 234543234 kez taciz ederdin saat yanlis diye. Dunya capinda saate bagli para isi yapanlar, yurt disi ucanlar, otomasyon sistemleri vesaire hepsi sacmalayacak. Sacmalamasi icin inanilmax esktra is yuku cikacak. Yine en basitinden DC'de bulunan 2000 tane sunucunun yonetimi bizde olanlarin NTP'den saat guncellemeleri kapatildi, yarin tekrar acilacak ki nerden baksan 400 kapama 400 acma isi demek. Gel yanimda otur yap bakalim gercekten o kadar onemsiz gelecek mi ? Ve diyorum ya, sadece benim ustumde yarattigi hamallik bu ve akla yatkin degil. Yumurta agzina gelince yapilmis gerzekce bir uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 circadian rhythmin mevsimsel bazda kaymış. bi recovery yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ha bir sey daha diyeyim, saati otomatik ileri alinirsa kisi erken gitmis oluyor su durumda. E zaten ileri alinacagini herkes biliyor ? Bas bas bagirsan televizyonda 2 ay oncesinden sagir sultan duyardi. Bu haliyle daha karisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 sivri sinek :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar