Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bildiğim kadarıyla azrail, mikail, cebrail ve israfil'e baş melek diyorlar, büyük melek değil (archangel) video hatalı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 kuranda archangel diye bisi yok bone melekleri neden seviyoruz ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Cons said: YA WİKİYİ AÇIYIM DEDİM BU NE YA AHAHHAAH Azrail; kıyamet koptuktan sonra, bütün meleklerin de canını alacak; en son Allah da onun canını alacak ve Allah'tan başka hiçbir canlı kalmayacak. Daha sonra bütün canlılar diriltilecek ve hesaba çekilecekler, sonunda; iman ve amellerine göre Cennet veya Cehennem'e gönderileceklerdir.oha gerçek ahahahahah edit: abi olayı şimdi kavradım. allah format c yapıyor. oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 allah canlı değil ki lan. yanlış o bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Cons said: YA WİKİYİ AÇIYIM DEDİM BU NE YA AHAHHAAH Azrail; kıyamet koptuktan sonra, bütün meleklerin de canını alacak; en son Allah da onun canını alacak ve Allah'tan başka hiçbir canlı kalmayacak. Daha sonra bütün canlılar diriltilecek ve hesaba çekilecekler, sonunda; iman ve amellerine göre Cennet veya Cehennem'e gönderileceklerdir. ahah http://www.youtube.com/watch?v=HrHCNxD6RR0 aklima bu geldi direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 mikail yamaşito kombaya kombaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar