xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ya işte askerliğiniz de ya da yol üstü anca geçip o mecburiyet caddesinden geçeceksinizdir illa ki. Altay restaurantı bulun zaten kimlere sorsanız bilirler. orada ya burdur şiş ya da kıymalı pide yiyin. lokanta emniyet'te de sulu yemek yiyebilirsiniz çorba içebilirsiniz. dondurma canınız isterse sakın başka yere gitmeyin. Kayımoğlu Dondurması iki şubesi vardır biri ulu camii tarafında merdivenlerin en üstünde. diğeri de yolun aşağısındadır. benden size tavsiye kayımoğlunun büyük abisi o şubede durur. merdivenlerin oraya gidin. hem ufak bir manzarası vardır hem de belki ulu cami den ezanda dinleme şansınız olur. bira içmek için ya köşk lokantasına ya da beşiktaşlılar derneğine gitceksiniz(maç izlemek içinde). öyle arkadaşlarınızla gidebileceğiniz 2-3 yer var. ıspartada huzur bulamayan bir çok öğrenci bile burdura gelip ALİŞ parkta okey-tavla-kağıt oyunları oynarlar. ps3-bilgisayar oynalla gali. tren garında da hoş bir çay içmek için yer vardır. giden gelen yolcular orada çay içerler.. keyiflidir çay içmesi. orada ilginç bir serinlik vardır. askeri gazinonun aşasında. burdurdan ayrılırken ne mi almalı ? bursüt ayranları kutusu alın 20liklerden bir de sevdiğiniz şekle göre bursüt peyniri ve yoğurdu alın. Bursüt ürünlerini de Cumhuriyet meydanının orada bulabilirsiniz. zaten yine kime sorsanız bilille gali. söyliim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 sırf yenilecek içilecek şeyler olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ben mide adamıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ya benim de nedense burdur diyince aklıma bulgur pilavı geliyo ya böyle acılı etli falan off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 eskilerin burdur şişçisi vardı rahmetli. o adamcağızın elinden burdur şişi yedim ya gam yemem. toprağı bol olsun. şeker fabrikasının orada minicik dükkanı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bi ara doğu anadoluyu falan gezme planı yapıyorum.anadolu yemekleri iyi oluyo baya.yağlı falan tam sevdiğim şekil.yağlı seviyorum fast food seviyorum anlamına gelmez.ama fast food önümde olsa yerim tabi ama gidipte almam hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 anadoludan önce doğuya git derim. 1. gezi için. 2. yemek için çıkıcan böyle yola. urfa-gaziantep falan yap derim müthiş bir yemek ziyafeti var. şimdi yedin yedin zaten ileride bu iştahla yiyemen. bunun kolestrolü var şekeri var allah muhafaza git git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 geziveedinmi galii bulduru seen voyn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 gezmedin la ollada büyüvdün gali. goca bucaklıyın ama oluvesin gali anam buldurlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 tamam frekanslar uydu. aşını suyunu içivemissin gali sen buldurun tamtamına buldurlu oluvemissin gali.. buldur deyince akla özay gönlüm ve sümer ezgü ve sipsi gelir.. Özay Gönlüm -Ninenin Mektubu- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 CEVİZ EZMESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 yey! aynen.:) susamlık tepesine de gidivecen orda bi çay içivecen gali. o zaman bak gö gali buldurumuzun ruhunu tepeden. "burası burdur burada dur burda hersey bulunur" işte geçmiş belediye başkanın da lafı bu olduydu. son oldu garibim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar