moncici Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 /discuss gerçek hikayeler varsa onları da alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Arkadaş gerçekten aşık olmuşsa, ciddi bi ilişki yaşamayı düşünüyosa hiç bi zaman ancak arkadaşın niyette belaltıysa ona pas vermeyip bana asılırsa o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 kartal gol gol gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 o arkadasa bi vakit veririm 2hafta gibi, o surede bisi yapamadiysa gg olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Kalede kaleci olması gol atamayacağımız anlamına gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 senko said: o arkadasa bi vakit veririm 2hafta gibi, o surede bisi yapamadiysa gg olur. içinden mi verirsin yoksa gidip sana 2 hafta mühlet veriyorum mu dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Başında böyle bi durum var dimi moncici sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 hayatımda böle saçma, incir çekirdeğini doldurmayan sorunlar olsun istiyorum.. abi bu başlıkların hiçbirisinin rebecca black-friday'den farkı yok. onun için kıza Kickin' in the front seat Sittin' in the back seat Gotta make my mind up Which seat can I take? demelisin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 moncici said: senko said: o arkadasa bi vakit veririm 2hafta gibi, o surede bisi yapamadiysa gg olur. içinden mi verirsin yoksa gidip sana 2 hafta mühlet veriyorum mu dersin 2hafta muddet veriyorum derim yuzune. sonra kizmaca kusmece oluyor. cocugun paraziligina ve tipsizligine ayrica kizin guzelligine gore sure oynayabilir tabi. ama 2hafta genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 şimdi arkadaşın beğendiği bir kız ise evet serbest piyasa konuşur, fakat işin içerisinde aşk varsa aşk o zaman iş değişir. İçimden gelmez zaten o saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 friend b4 hoes, hatun dediğin gelir geçer, arkadaş dediğin yanında kalır. Değmez bu kadar bol hatun varken piyasada. egonu bufflar postanı koyar yol alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 free for all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 anketin tadı yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Bi tane true story koyayım Arkadaş bi kızla beraberdi kız bunu aldattı ayrıldılar sonra kız bana yavşadı arkadaşa mesajlarını gösterdim, göster türkün gücünü dedi güldük ettik hatunla bi kaç gece geçirdim geçti gitti. Bunun dışında olmadı böyle arkadaşların hoşlandıkları beğendikleriyle ilgili bi anım. http://youchew.net/wiki/images/7/70/Cool_story_bro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 arkadaş falan banane ya direk kız güzelse yazarım ayarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 en iyi arkadaşımın 4 yıldır asık olduğu hatunla çıktım. arkadasımı da 5 yıldır tanirdim. görüşmeyi kesti tabi. hatta başka arkadaslarım da benimle konuşmadı sonrasında. bana göre çok saçma tabi çünkü aradan 4 yıl gecmis ve aralarında hiç birsey olmamıştı. True story, no regrets. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 olmaz öyle şey, hatun mu kalmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 caktirmadan yaz, öle obvious bi sekilde yazma ki sonradan kiz seni sectigi zaman '' kisfmet panpa, napalim...'' diyebilesin. cocuk basta trip atsa da, sonradan suclicak birseyi olmaz ''benim hatunu haciladi'' diye sdf. of cok fitne fücur bi insan oldum ben. ben olsam yanasmazdim tabi de, kiz pas vermedikten sonra unutur illa gecici bir hoslanmaysa. ondan sonra olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Eleman kızı gerçekten seviyosa ve diğeri ona yazıyosa diğer çocuk ağzını burnunu kıracaktır o elemanın.Haketmiştir de daha beterini bile yapabilir bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 caktirmadan yazarsan cakilir bir sure sonra. Ha kiz cocukla cikiyor, sende kizla cikmak istiyorsan, fitne fesat sokcan araya. bunun en guzel yontemi de kizla da yakin arkadas olmak, bir muddet 3rd wheel takilmaya razi olcaksin, kizla muhabbeti ilerletceksin daha sonra o kizin yakin kiz arkadaslarina bulasacasin, simdi daha kolay bu isler feys twit fln hemen kaynasirsin zaten. bundan sonrasi biraz uzmanlik istiyor, oyle bi dedikodu soyliyeceksin ki yok lan olur mu oyle sey diyemesin o kizin yakin kiz arkadaslari, guzel bisi buldun mu isin kolay. kiza mericlik yap, cocuga haci boyle boyle durumlar mi var hayirdir moduna gir. kiz cocuktan ayrilinca isin kolay zaten, full meric moda gir. omuzluk ol. o duygusal boslukta essek olsan kaparsin kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 kimse kizin hissettiklerinden bahsetmemis, ikinizi de istemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Dartanian said: Eleman kızı gerçekten seviyosa ve diğeri ona yazıyosa diğer çocuk ağzını burnunu kıracaktır o elemanın.Haketmiştir de daha beterini bile yapabilir bilemedim. iste olay onu göze alip almamak zaten. super-egosuna kalmis bisi. ama nadasa birakip beklemek her zaman en mantiklisi. ha kiz cocuktan hoslanmayip senden hoslaniyosa, ve sen bunun üzerine kiza ''arkadasima bunu yapamam'' dersen, reputation in artar kizin gözünde, bi de o var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 senko said: caktirmadan yazarsan cakilir bir sure sonra. Ha kiz cocukla cikiyor, sende kizla cikmak istiyorsan, fitne fesat sokcan araya. bunun en guzel yontemi de kizla da yakin arkadas olmak, bir muddet 3rd wheel takilmaya razi olcaksin, kizla muhabbeti ilerletceksin daha sonra o kizin yakin kiz arkadaslarina bulasacasin, simdi daha kolay bu isler feys twit fln hemen kaynasirsin zaten. bundan sonrasi biraz uzmanlik istiyor, oyle bi dedikodu soyliyeceksin ki yok lan olur mu oyle sey diyemesin o kizin yakin kiz arkadaslari, guzel bisi buldun mu isin kolay. kiza mericlik yap, cocuga haci boyle boyle durumlar mi var hayirdir moduna gir. kiz cocuktan ayrilinca isin kolay zaten, full meric moda gir. omuzluk ol. o duygusal boslukta essek olsan kaparsin kizi. abi sen ne kötücül bir insansın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 abi tip falan önemli değil ağzın laf yapıcak bu dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 +para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar