Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşın hoşlandığı kişiye

moncici

Öne çıkan mesajlar

hayatımda böle saçma, incir çekirdeğini doldurmayan sorunlar olsun istiyorum..

abi bu başlıkların hiçbirisinin rebecca black-friday'den farkı yok.

onun için kıza

Kickin' in the front seat
Sittin' in the back seat
Gotta make my mind up
Which seat can I take?

demelisin bence
Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

senko said:

o arkadasa bi vakit veririm 2hafta gibi, o surede bisi yapamadiysa gg olur.

içinden mi verirsin yoksa gidip sana 2 hafta mühlet veriyorum mu dersin

2hafta muddet veriyorum derim yuzune. sonra kizmaca kusmece oluyor.

cocugun paraziligina ve tipsizligine ayrica kizin guzelligine gore sure oynayabilir tabi. ama 2hafta genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi tane true story koyayım

Arkadaş bi kızla beraberdi kız bunu aldattı ayrıldılar sonra kız bana yavşadı arkadaşa mesajlarını gösterdim, göster türkün gücünü dedi güldük ettik hatunla bi kaç gece geçirdim geçti gitti.

Bunun dışında olmadı böyle arkadaşların hoşlandıkları beğendikleriyle ilgili bi anım.

http://youchew.net/wiki/images/7/70/Cool_story_bro.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

en iyi arkadaşımın 4 yıldır asık olduğu hatunla çıktım. arkadasımı da 5 yıldır tanirdim. görüşmeyi kesti tabi. hatta başka arkadaslarım da benimle konuşmadı sonrasında. bana göre çok saçma tabi çünkü aradan 4 yıl gecmis ve aralarında hiç birsey olmamıştı.

True story, no regrets.
Sosyal ağlarda paylaş

caktirmadan yaz, öle obvious bi sekilde yazma ki sonradan kiz seni sectigi zaman '' kisfmet panpa, napalim...'' diyebilesin.
cocuk basta trip atsa da, sonradan suclicak birseyi olmaz ''benim hatunu haciladi'' diye sdf.

of cok fitne fücur bi insan oldum ben.
ben olsam yanasmazdim tabi de, kiz pas vermedikten sonra unutur illa gecici bir hoslanmaysa. ondan sonra olabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

caktirmadan yazarsan cakilir bir sure sonra. Ha kiz cocukla cikiyor, sende kizla cikmak istiyorsan, fitne fesat sokcan araya.

bunun en guzel yontemi de kizla da yakin arkadas olmak, bir muddet 3rd wheel takilmaya razi olcaksin, kizla muhabbeti ilerletceksin

daha sonra o kizin yakin kiz arkadaslarina bulasacasin, simdi daha kolay bu isler feys twit fln hemen kaynasirsin zaten.

bundan sonrasi biraz uzmanlik istiyor, oyle bi dedikodu soyliyeceksin ki yok lan olur mu oyle sey diyemesin o kizin yakin kiz arkadaslari, guzel bisi buldun mu isin kolay. kiza mericlik yap, cocuga haci boyle boyle durumlar mi var hayirdir moduna gir.

kiz cocuktan ayrilinca isin kolay zaten, full meric moda gir. omuzluk ol. o duygusal boslukta essek olsan kaparsin kizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Eleman kızı gerçekten seviyosa ve diğeri ona yazıyosa diğer çocuk ağzını burnunu kıracaktır o elemanın.Haketmiştir de daha beterini bile yapabilir bilemedim.

iste olay onu göze alip almamak zaten.
super-egosuna kalmis bisi.

ama nadasa birakip beklemek her zaman en mantiklisi.
ha kiz cocuktan hoslanmayip senden hoslaniyosa, ve sen bunun üzerine kiza ''arkadasima bunu yapamam'' dersen, reputation in artar kizin gözünde, bi de o var =P
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

caktirmadan yazarsan cakilir bir sure sonra. Ha kiz cocukla cikiyor, sende kizla cikmak istiyorsan, fitne fesat sokcan araya.

bunun en guzel yontemi de kizla da yakin arkadas olmak, bir muddet 3rd wheel takilmaya razi olcaksin, kizla muhabbeti ilerletceksin

daha sonra o kizin yakin kiz arkadaslarina bulasacasin, simdi daha kolay bu isler feys twit fln hemen kaynasirsin zaten.

bundan sonrasi biraz uzmanlik istiyor, oyle bi dedikodu soyliyeceksin ki yok lan olur mu oyle sey diyemesin o kizin yakin kiz arkadaslari, guzel bisi buldun mu isin kolay. kiza mericlik yap, cocuga haci boyle boyle durumlar mi var hayirdir moduna gir.

kiz cocuktan ayrilinca isin kolay zaten, full meric moda gir. omuzluk ol. o duygusal boslukta essek olsan kaparsin kizi.

abi sen ne kötücül bir insansın ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...