Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 milyoner dolar milyarderi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 o araba vuran arkadasin zaten facebook da 6000 arkadasi varmis, oyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 olayı bilenlerden de çok giden olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bunun aynisini inci sozluk yapicak bu ara, operation harun abi diye aratin. Eger olursa olurum İzlerken vallla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 incide takip ediyorum başlığı ama site mi cortladı noldu anlamadım. açtım bi taksim meydanı kamerası. güzel büyük görüntü veren kamera linki varsa paylaşın lan ahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kozalak said: yok işte şirket değil. trafik kazası durumunda da oluyo bu muhabbet. hatta bi arkadaşım amerikaya gidiyo work and travel a. karşıya geçerken arabanın biri vuruyo hafiften. bu da takmıyo işte adam da basıp kaçıyo. görenler de salak mısın yatsaydın yere bi sürü para alırdın diyolar.. iyi de bunun fıkralısı var yatınca üstünden geçip ezip öldürüyor hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 http://www.dipnot.tv/5611/1-nisan-sakasini-yapan-inci-sozluk-yazarlari.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 said: Son zamanların en yaratıcı 1 Nisan şakalarından birine imza atan İnci Sözlük yazarları Taksim'deydi. "Merhaba, ben İnci Sözlük 1 Nisan şakası (operation: Harun Abi) projesi başlığını açan İnci Sözlük yazarıyım.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ee kimse takip etmiyor mu, bugün bu. http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/ cam 2 millet el sallayıp gidiyor falan sdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 sukru el salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar