Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 evde sorun yokta bakkal falan 3 km biraz zorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 kablotv de gelmez oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 forgiver said: sırf mangal atmak için başvurasım var, yazlık gibi bişey, 100 tl kirası, işe 500 metre mesafede kira konusunda ciddi misin ? edit : hah lojmanmış ya. taşın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 kablo yok zaten de, wireless tarasaydım iyiydi evt tam fakir evi ama taşınma masraflarını saymassam yılda 4 bin tl daha az öderim kira kermit said: O ev kirikkalede ve tahmin ertigim yer kesin. krkkl yazamıyorum ya çekiniyorum, utanıyorum, bu nasıl şehir evt kayseri şehirlerarası yoluna başlarken sağda nası bir şehirse ordan merkez 3-4 km merkez 500metre çapında bişey zaten ama şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 nesinden utanıyosun ya. anadoluda bi sehir iste kırıkkale de. calısma arkadasım var yanımda oturan, o da kırıkkale'li. cok iyi eleman valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 yannız orası eskiden mükemmel bi yerdi benim çocukluğum geçti oralarda lan nostalji oldum resmi görünce direk pisikletle falan vay anasını eskiden baya mükemmeldi o anki şartlara göre evlerde şimdi eskidir. yani yaşayanlar yaşıyor orda. yaz için kırıkkalede ideal bi yer. yeşil alan temiz. insanlarıda güzeldi önceden şimdi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 MKE lojmanları vay beeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 toggie said: nesinden utanıyosun ya. anadoluda bi sehir iste kırıkkale de. calısma arkadasım var yanımda oturan, o da kırıkkale'li. cok iyi eleman valla. yok ya, ya doğulu olacaksın ya batılı orta anadolu iyi değil ankara da iç anadolu mesela ama belli etmiyor insan ı yerel olarak değerlendirmek çok saçma, ortama göre iyi ama, ekonomik olarak istanbuldan 5x daha ucuz yaşamak, 2 liraya filan damacana su ne oluyoruz demiştim, gerçi yemeğe filan konulur ancak çay için biraz daha pahalısını öneriyorlar gece hayatım yok, bir işim olmadık ça öyle durup durup şurayı gideyim olayını da çok sevmiyordum ama burayı gelince pişman oldum yaşarken farkedemiyormuşsun ayrıldığın yerleri bana uyuyor burası önceden okul-ev takılıyordum şimdi iş-ev Marty said: bahceli bi evde daha once oturdun mu hic? bahceyi temiz tutabilicek misin? bortu bocek olur bahceli evde, tiksinir misin? ama havanin guzel oldugu bi pazar sabahi bahcede kahvalti aksam da bahcede mangal keyfi bambaskadir. ya toprak değil mi sonuçta hiç umrumda olmaz çekirdek kabuğu yani aklıma gelen başka naısl kirlenecek ki ondan da bişey olmaz zaten evin toz toprak olması kötü ama giriş kapısı hariç pvc var kurtarır gibi şimdiki ev de fazla pencere fazla açmıyorum ama yılda bir kez toz almak gerekiyor sevmiyorum(yer filan siliyorum gerçi ama niye kirleniyo ki ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 oha adam kayseriden utanmış :( beyfendi sizi amerikaya alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 kermit said: yannız orası eskiden mükemmel bi yerdi benim çocukluğum geçti oralarda lan nostalji oldum resmi görünce direk pisikletle falan vay anasını eskiden baya mükemmeldi o anki şartlara göre evlerde şimdi eskidir. yani yaşayanlar yaşıyor orda. yaz için kırıkkalede ideal bi yer. yeşil alan temiz. insanlarıda güzeldi önceden şimdi bilemem. benim de aklıma direk bisiklet geldi sonra çok düştüm deyip vazgeçtim o yüzden koşmak var aklımda önceden ısınma filan da beleşmiş eskimiş ama baya duvarların da hüzün var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 orda ne rakı içilir ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 güzel ev.taşın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 epic ya düşünme bile. müstakil zaten o yeter. evde ot yetiştir kimsenin haberi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ev eski bi elektrik sorunu patlak verse, emin ol tum kablolari vs degistirmek zorunda kalcaksin. altyapisi eskidir, boru moru tikansa bozulsa al basina belayi. cati allah bilir ne durumda, en son ne zaman bakim yapildi. sapir sapir yersin yagmuru kafana. cevrenin durumu da onemli, yagmurda camurda batiyor mu etraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 araban varsa gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 senko said: ev eski bi elektrik sorunu patlak verse, emin ol tum kablolari vs degistirmek zorunda kalcaksin. altyapisi eskidir, boru moru tikansa bozulsa al basina belayi. cati allah bilir ne durumda, en son ne zaman bakim yapildi. sapir sapir yersin yagmuru kafana. cevrenin durumu da onemli, yagmurda camurda batiyor mu etrafşş Lojman nedir ne degildir haberin yok heralde. Biz 12 yıl yaşadık ordan biliyorum. Teknik bi sorunda para harcamazsın gelirler şipşak yaparlar. En azından orman işletmesinde böyleydi. Mkenin de altta kalır bi yanı olacagını sanmıyorum. Dıştan kötü görünür lojmanlar içi iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 forgiver said: minibüs kullanırsan, park etcek yer arasan, araca biniş vs. o değil de ben ekmek kullanmıyorum, meyveyi filan haftalık alıyorum, yemek yapcaksam stokluyorum buzlukta, yani evden hiç çıkmadan takılıdğımda oalbilitesi oluyo ama acil bir durum olur, x olur y olur, yürüyerek merkeze(medeniyet yazabilmek isterdim) ulaşabilmak önemli bir yerde Örnek alın hepiniz, bakın adam ne güzel yemeğini yapıp buzlukta saklıyormuş. Ben olsam taşınmazdım öyle izole bir yere, ev ne kadar güzel olursa olsun. Ama öbür yandan da 3km o kadar da uzak mesafe değil be abi. Çok acil bir durum olursa atlarsın taksiye 2 dakikada gidersin ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 toprak ninjası eğitmeyi düşünüyorsan taşın. kırıkkale'de kırım kongo kanamalı ateşi vakası olmuş mu yaw? bahçeyle ilgilenmezsin sen şimdi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ev iyi ısınıyor mu onu bi öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 o ev kışın buz gibi olur ısıtamazsın, elektrikle ısınırsan da bi binlik fatura gelir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 doğalgazı var ama soğuk oluyo diyorlardı ama öğlen arası kombiyi açmaya gidergelirim aksama sıcak olur, tasarrfulu olur, gerçi zamanlayıcılar var o kadar da avantaj deil walla değişiklik arıyorum mal gibi, hangi insan hiç bir şikayeti olmadığı evden taşınmak ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 abi şikayetin yoksa taşınma hiç. eski evin ne olursa olsun sıkıntısı çok olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 sikayet yok sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 abi var ya şimdi "çok kârlı gelir, bu kadar para biriktiririm" hesabı yapıyorsundur bence. ama eski evde bir de uzaksa ek masraflardan gider para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar