Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taşınmak

forgiver

Öne çıkan mesajlar

kablo yok zaten de, wireless tarasaydım iyiydi
evt tam fakir evi ama taşınma masraflarını saymassam yılda 4 bin tl daha az öderim kira

kermit said:

O ev kirikkalede ve tahmin ertigim yer kesin.

krkkl yazamıyorum ya çekiniyorum, utanıyorum, bu nasıl şehir
evt kayseri şehirlerarası yoluna başlarken sağda

nası bir şehirse ordan merkez 3-4 km
merkez 500metre çapında bişey zaten ama şehir
Sosyal ağlarda paylaş

yannız orası eskiden mükemmel bi yerdi
benim çocukluğum geçti oralarda lan nostalji oldum resmi görünce direk
pisikletle falan vay anasını
eskiden baya mükemmeldi o anki şartlara göre evlerde şimdi eskidir.
yani yaşayanlar yaşıyor orda. yaz için kırıkkalede ideal bi yer. yeşil alan temiz. insanlarıda güzeldi önceden şimdi bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

nesinden utanıyosun ya. anadoluda bi sehir iste kırıkkale de. calısma arkadasım var yanımda oturan, o da kırıkkale'li. cok iyi eleman valla.

yok ya, ya doğulu olacaksın ya batılı
orta anadolu iyi değil
ankara da iç anadolu mesela ama belli etmiyor

insan ı yerel olarak değerlendirmek çok saçma, ortama göre iyi ama, ekonomik olarak istanbuldan 5x daha ucuz yaşamak, 2 liraya filan damacana su ne oluyoruz demiştim, gerçi yemeğe filan konulur ancak
çay için biraz daha pahalısını öneriyorlar

gece hayatım yok, bir işim olmadık ça öyle durup durup şurayı gideyim olayını da çok sevmiyordum ama burayı gelince pişman oldum yaşarken farkedemiyormuşsun ayrıldığın yerleri
bana uyuyor burası önceden okul-ev takılıyordum şimdi iş-ev

Marty said:

bahceli bi evde daha once oturdun mu hic?
bahceyi temiz tutabilicek misin?
bortu bocek olur bahceli evde, tiksinir misin?

ama havanin guzel oldugu bi pazar sabahi bahcede kahvalti aksam da bahcede mangal keyfi bambaskadir.

ya toprak değil mi sonuçta hiç umrumda olmaz
çekirdek kabuğu yani aklıma gelen başka naısl kirlenecek ki ondan da bişey olmaz zaten
evin toz toprak olması kötü ama giriş kapısı hariç pvc var kurtarır gibi
şimdiki ev de fazla pencere fazla açmıyorum ama yılda bir kez toz almak gerekiyor sevmiyorum(yer filan siliyorum gerçi ama niye kirleniyo ki ya)
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

yannız orası eskiden mükemmel bi yerdi
benim çocukluğum geçti oralarda lan nostalji oldum resmi görünce direk
pisikletle falan vay anasını
eskiden baya mükemmeldi o anki şartlara göre evlerde şimdi eskidir.
yani yaşayanlar yaşıyor orda. yaz için kırıkkalede ideal bi yer. yeşil alan temiz. insanlarıda güzeldi önceden şimdi bilemem.

benim de aklıma direk bisiklet geldi sonra çok düştüm deyip vazgeçtim o yüzden koşmak var aklımda
önceden ısınma filan da beleşmiş
eskimiş ama baya duvarların da hüzün var
Sosyal ağlarda paylaş

ev eski
bi elektrik sorunu patlak verse, emin ol tum kablolari vs degistirmek zorunda kalcaksin.
altyapisi eskidir, boru moru tikansa bozulsa al basina belayi.

cati allah bilir ne durumda, en son ne zaman bakim yapildi. sapir sapir yersin yagmuru kafana.

cevrenin durumu da onemli, yagmurda camurda batiyor mu etraf
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

ev eski
bi elektrik sorunu patlak verse, emin ol tum kablolari vs degistirmek zorunda kalcaksin.
altyapisi eskidir, boru moru tikansa bozulsa al basina belayi.

cati allah bilir ne durumda, en son ne zaman bakim yapildi. sapir sapir yersin yagmuru kafana.

cevrenin durumu da onemli, yagmurda camurda batiyor mu etraf
şş
Lojman nedir ne degildir haberin yok heralde. Biz 12 yıl yaşadık ordan biliyorum.
Teknik bi sorunda para harcamazsın gelirler şipşak yaparlar.
En azından orman işletmesinde böyleydi. Mkenin de altta kalır bi yanı olacagını sanmıyorum. Dıştan kötü görünür lojmanlar içi iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

minibüs kullanırsan, park etcek yer arasan, araca biniş vs.

o değil de ben ekmek kullanmıyorum, meyveyi filan haftalık alıyorum, yemek yapcaksam stokluyorum buzlukta, yani evden hiç çıkmadan takılıdğımda oalbilitesi oluyo
ama acil bir durum olur, x olur y olur, yürüyerek merkeze(medeniyet yazabilmek isterdim) ulaşabilmak önemli bir yerde

Örnek alın hepiniz, bakın adam ne güzel yemeğini yapıp buzlukta saklıyormuş.

Ben olsam taşınmazdım öyle izole bir yere, ev ne kadar güzel olursa olsun. Ama öbür yandan da 3km o kadar da uzak mesafe değil be abi. Çok acil bir durum olursa atlarsın taksiye 2 dakikada gidersin ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

doğalgazı var ama soğuk oluyo diyorlardı
ama öğlen arası kombiyi açmaya gidergelirim aksama sıcak olur, tasarrfulu olur, gerçi zamanlayıcılar var o kadar da avantaj deil

walla değişiklik arıyorum mal gibi, hangi insan hiç bir şikayeti olmadığı evden taşınmak ister
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...