MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Beyler size bir sorum var. Ultimayı çalıştırmaya çalışdığımda, yaklaşık 3 dk sonra pencere açılıyor. Ve herhangi bir sharda girmeye çalıştığımda client göçüyor bunun sebebi ne olabilir?[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Sorunu bilmiyorum ama çözümü sölim. Bi Daha kur :)[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 çokme problemi uo nun patchini yapmadıgından olabilir yawaşlıgı da comp tan:)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathwave Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 patch'lerin tamamen yapılmamasından kaynaklanmakta cunku bu tur sorunlarda genellikle hep sebebi bu oluyor.[signature][hline]Be master of mind rather than mastered by mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 git yeni bir makina al bence o makina uo yu kaldırmıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bence birçok şeyden olabilir. sırf patchlere bağlamayın bilgisayarın viritual memory sinden olabilir bilgisayrında virus olabilir .mesela niye viritual memory diyorum uo çalıştırıldığı zaman cpu nun yaklaşık %100 ünü yiyor bunedenle uo çalıştırılırken viritual memory den kullanıyor. diğer porgramlarda yavaşsa bi formatcık iyi gider :D sonra belki verdatadan olabilir. açılırken kasıyodur. bence en yakın ihtimal viritual memorydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 p4 3.06 512 ram var.. Makineden olcağını sanmıyorum.. Ama desktop değil makine. Hasta olduğum için yataktayım bu yüzden boyle kullanıyorum.. Ama bir fark olacağını sanmam. Sanal bellekde ram kadar ayrılmış durumda.. Ordanda olacağını sanmam.. Patchlerin 100 tanesi falan bitmiş durumda ama patch yapmıyor aborting oluyor bi daha yuklemeyede üşeniyorum..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 desktop klasorunu sil uo dizinindeki olmazsa reinstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 server ismi gözükmeden çöküyorsa muhtemelen login.cfg silinmiştir .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar