Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift dünya savaşı başlıyormuş

yunusemre

Öne çıkan mesajlar

ben girdim baktım event'e ama pek bişi yapılabilecek gibi değil şuan.

Eventle ilgili ilk olarak Sanctum'a gidiyorsun biriyle konuşup başka quest alıyorsun. O quest Sanctum içinde yapılıyor ama o kadar kalabalık ki şu an pek mümkün değil. Durumu olan gece girsin derim ben. 3 mob kesmen lazım şehir içinde spawnlatıp ama çıktığı gibi tecavüz ediyorlar şu anda :D
Sosyal ağlarda paylaş

Şu 6 yıllık oyun 1 aylık oyun hede hödö klişesi o kadar kabak tadı verdi ki anlatamam... Delinin biri böyle zeka küpü birşeyi ortaya atmış, milyonlarcası da aynı şeyi tekrarlıyor.

Bir oyun çıktığı zaman kendi türdeşleriyle kıyaslanır. Eğer daha önceden bir oyun var ise ve bu oyunda birtakım ilermeler olduysa bu sadece o oyunun değil bütün oyun sektörünün hanesine yazılan bir ilerlemedir. 6 yıldır ya da 6 gündür olması farketmez, hangi oyun daha iyiyse oyuncular onu tercih edecektir. Eğer yeni bir oyun piyasaya sürüldüyse de diğerlerinden iyi olması gerekir ki daha çok ilgi görsün. WoW ortaya çıktığında sektörün en iyisi olarak ortaya çıktı ve tuttu. Eğer boktan bir oyun yapıp sonra da çıkıp "abi ama Ultima online 8 yıllık oyun biz daha yeniyiz ama ühüeee" deselerdi benim gibi beyne oksijen giden bir oyuncu güler geçerdi.
Bu örneğin Saddam Hüseyin'in televizyona çıkıp "Ama Fransa 1200 yıllık devlet biz daha 50 yıl önce kurulduk 1150 yıl daha bekleyin onlar gibi demokratik olucaz" demesi kadar gülünç. Hiç kimse siz ne derseniz deyin başarılı olmayan bir oyunu 6 yıl boyunca beklemez. Ki o 6 yaşına gelince diğeri 12 olacaktır, böylece bahaneniz hazırdır: "Sonuçta bizim oyun 6 öbürü 12 yıllık bik bik bik"

Aynı martaval önce Age of Conan sonra Warhammer sonra da Aion en son da Rift için söylendi. Ben de bütün bu oyunları ilk günden alıp oynadım, herkese oynasın diye dil döktüm, ama bu gerçeği değiştirmiyor, hepsi fos çıktı. O kadar istiyorum ki inanın WoWdan daha iyi bir oyun artık yapılsa da bıraksak şu mereti diye. Birinin devralmasını istiyorum bayrağı. Fakat Rift'in buna yeterli altyapısının ve developer&designerlarının gerekli donanım ve bilgi birikiminin olduğunu düşünmüyorum. Artı yine yeterli derecede halkla ilişkilere önem verdiklerini, sosyal ağlar ve databaseler yönettiklerini de görmüyorum. Aile şirketi gibi akıllarına estikçe birşeyler yapıyorlar, genel olarak iletişimleri sıfır ve şu anda WoWa alternatif oluşturmuyor.

Bu nedenle subscription sayısının hayli düştüğünü tahmin ediyorum, bone'un dediği gibi oyuncu çekmek için de bir hamle yapmışlar, ama bence bu oyun tutmaz.

Ben zaten Collector's Edition olarak ilk gün aldığım oyunu rafa çoktan kaldırdım, diğerlerinin arasına girdi, cancel ettim subsı, sizi de tekrar WoW'da göreceğiz kısa sürede.

Bir oyun adına fanatiklik yapmak da ayrıca gülünç geliyor bana, sanki ekmeğinizi oyundan kazanıyormuşsunuz gibi, Riftçiler Wowcular vs. tartışmaları sadece gülünç. Şunu oynayanlara acıyorum falan diyen arkadaşlar bile var. Size ruh ikizinizin videosunu gönderip iyi seyirler iyi oyunlar dilerim.

http://www.youtube.com/watch?v=9LcSw74RHEA
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu tamamen zevkler renkler meselesi. ben şu an işten fırsat buldukça Rift veya warhammer oynuyorum. ama aklım hala Age of Conan'da. mayısta açacakları ve kurallarını oyuncuların belirleyeceği (bori olmayacak mesela)bir server geliyor. acaba onunla tekrar başlasam mı diyorum.

ha nedir rift de görecek çok şey var. gördüğüm kadarıyla oyuncuları kasmamak için her şeyi mümkün kılmışlar. 1001 dereden epic topluyorsun. insanlar wow la kıyaslamış. bilemem oynamadım. ama şu 3 kuruşlık dünyada bazen birbirlerini kırıyorlar ya ona üzülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Rift öyle ahim sahim bir sekilde gelmedi. Şahsen ben oynamadım. Oynamadığa düşünmüyorum. Daha önce çıksaydı belki ama sw-tor gw 2 gibi oyunların çıkacağı bir zamanda akılda denemem. Su anlık conan bana çık bile geliyor. Her ne kadar saçma sapan olaylar failcom tarafindan gerçekleşse bile,conanin ne grafiğine,ne combat sistemine bede o fatality lerine yaklasabilen başka bir oyun yok.

@kingv:Vallahi dostum sadece 1 class açmamdan filan bahsediyorlar. Acayip birsey olucak yeni server.
Sosyal ağlarda paylaş

dün stillmoorda yılan öldürürken (lan bi düşmedi şu snake tear) başladı bi event, bi sürü death rift açıldı, bayaaaaaa çok mob saldırdı şehirlere falan, bi cleric olarak ben bile tutamadım mobları sdf, 2 saat ordan oraya koşup rift kapadık onlarca kişi :D

bide bu yeni invasion riftlerinde normalde çıkmayan bosslar eventlar var değişik hep.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...