Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Ahanda bir bard olarak beklediğim an. Atıcam aoe buffları healları alıcam planarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bir cleric olarak ayvayı yedim o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Growing darkness phase'inde napcağımızı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ben girdim baktım event'e ama pek bişi yapılabilecek gibi değil şuan. Eventle ilgili ilk olarak Sanctum'a gidiyorsun biriyle konuşup başka quest alıyorsun. O quest Sanctum içinde yapılıyor ama o kadar kalabalık ki şu an pek mümkün değil. Durumu olan gece girsin derim ben. 3 mob kesmen lazım şehir içinde spawnlatıp ama çıktığı gibi tecavüz ediyorlar şu anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 event efsane geçio prime time'da. ya da sizin serverlarınız boktandır yani. stilmoor da kapışıoruz kim yapıcak eventi diye, birbirini sırtından vurmacalar falan filan. durumlar gayet güzel. world pvp, raid rifts hepsi birarada çok afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 stillmoor'da event mi var? Nasıl oluyor biraz anlatsana prime time'da giremiyorum şu sıralar :S yada link fln war mı event durumu nedir ne değildir diye bir de bu daily'ler sadece meridian'daki dandik 3 quest mi dahası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ya o daily ler saçma sapan şeyler. asıl olay bütün dünyadaki riftler. biz işe guildçenek stilmoor da eventler patladıkça takip ediyoruz. raid rift gibi düşün işte. 4 nisana kadar böyle gidicek sonra phase 2 başlıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Şu 6 yıllık oyun 1 aylık oyun hede hödö klişesi o kadar kabak tadı verdi ki anlatamam... Delinin biri böyle zeka küpü birşeyi ortaya atmış, milyonlarcası da aynı şeyi tekrarlıyor. Bir oyun çıktığı zaman kendi türdeşleriyle kıyaslanır. Eğer daha önceden bir oyun var ise ve bu oyunda birtakım ilermeler olduysa bu sadece o oyunun değil bütün oyun sektörünün hanesine yazılan bir ilerlemedir. 6 yıldır ya da 6 gündür olması farketmez, hangi oyun daha iyiyse oyuncular onu tercih edecektir. Eğer yeni bir oyun piyasaya sürüldüyse de diğerlerinden iyi olması gerekir ki daha çok ilgi görsün. WoW ortaya çıktığında sektörün en iyisi olarak ortaya çıktı ve tuttu. Eğer boktan bir oyun yapıp sonra da çıkıp "abi ama Ultima online 8 yıllık oyun biz daha yeniyiz ama ühüeee" deselerdi benim gibi beyne oksijen giden bir oyuncu güler geçerdi. Bu örneğin Saddam Hüseyin'in televizyona çıkıp "Ama Fransa 1200 yıllık devlet biz daha 50 yıl önce kurulduk 1150 yıl daha bekleyin onlar gibi demokratik olucaz" demesi kadar gülünç. Hiç kimse siz ne derseniz deyin başarılı olmayan bir oyunu 6 yıl boyunca beklemez. Ki o 6 yaşına gelince diğeri 12 olacaktır, böylece bahaneniz hazırdır: "Sonuçta bizim oyun 6 öbürü 12 yıllık bik bik bik" Aynı martaval önce Age of Conan sonra Warhammer sonra da Aion en son da Rift için söylendi. Ben de bütün bu oyunları ilk günden alıp oynadım, herkese oynasın diye dil döktüm, ama bu gerçeği değiştirmiyor, hepsi fos çıktı. O kadar istiyorum ki inanın WoWdan daha iyi bir oyun artık yapılsa da bıraksak şu mereti diye. Birinin devralmasını istiyorum bayrağı. Fakat Rift'in buna yeterli altyapısının ve developer&designerlarının gerekli donanım ve bilgi birikiminin olduğunu düşünmüyorum. Artı yine yeterli derecede halkla ilişkilere önem verdiklerini, sosyal ağlar ve databaseler yönettiklerini de görmüyorum. Aile şirketi gibi akıllarına estikçe birşeyler yapıyorlar, genel olarak iletişimleri sıfır ve şu anda WoWa alternatif oluşturmuyor. Bu nedenle subscription sayısının hayli düştüğünü tahmin ediyorum, bone'un dediği gibi oyuncu çekmek için de bir hamle yapmışlar, ama bence bu oyun tutmaz. Ben zaten Collector's Edition olarak ilk gün aldığım oyunu rafa çoktan kaldırdım, diğerlerinin arasına girdi, cancel ettim subsı, sizi de tekrar WoW'da göreceğiz kısa sürede. Bir oyun adına fanatiklik yapmak da ayrıca gülünç geliyor bana, sanki ekmeğinizi oyundan kazanıyormuşsunuz gibi, Riftçiler Wowcular vs. tartışmaları sadece gülünç. Şunu oynayanlara acıyorum falan diyen arkadaşlar bile var. Size ruh ikizinizin videosunu gönderip iyi seyirler iyi oyunlar dilerim. http://www.youtube.com/watch?v=9LcSw74RHEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ozetle, 1000 rift'ci 10.000 Wow'cuyu yok eder demek istenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 daha newbie zone u bile bitirmedim oyun hakkında hiçbirşey bilmiyorum, demiş işte arkadaş kısaca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ya bu tamamen zevkler renkler meselesi. ben şu an işten fırsat buldukça Rift veya warhammer oynuyorum. ama aklım hala Age of Conan'da. mayısta açacakları ve kurallarını oyuncuların belirleyeceği (bori olmayacak mesela)bir server geliyor. acaba onunla tekrar başlasam mı diyorum. ha nedir rift de görecek çok şey var. gördüğüm kadarıyla oyuncuları kasmamak için her şeyi mümkün kılmışlar. 1001 dereden epic topluyorsun. insanlar wow la kıyaslamış. bilemem oynamadım. ama şu 3 kuruşlık dünyada bazen birbirlerini kırıyorlar ya ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Rift öyle ahim sahim bir sekilde gelmedi. Şahsen ben oynamadım. Oynamadığa düşünmüyorum. Daha önce çıksaydı belki ama sw-tor gw 2 gibi oyunların çıkacağı bir zamanda akılda denemem. Su anlık conan bana çık bile geliyor. Her ne kadar saçma sapan olaylar failcom tarafindan gerçekleşse bile,conanin ne grafiğine,ne combat sistemine bede o fatality lerine yaklasabilen başka bir oyun yok. @kingv:Vallahi dostum sadece 1 class açmamdan filan bahsediyorlar. Acayip birsey olucak yeni server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 sw-tor un gw2 nin çıkmasına daha 1 yıl var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bırakalım beklesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 event dışında msj atılmasa artık bi de keşke konuya, 2. phase ne zaman başlıyomuş açıklama fln var mı? Bir de bu event qmaster nerede? Bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 4 nisan demişti biri sanki phase 2 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben daha yüksek level'lı yeni invasion göremedim etrafta ben mi kısmetsizim neyim yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dreagloth said: sw-tor un gw2 nin çıkmasına daha 1 yıl var. abi sen Rift oynuyor musun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dün stillmoorda yılan öldürürken (lan bi düşmedi şu snake tear) başladı bi event, bi sürü death rift açıldı, bayaaaaaa çok mob saldırdı şehirlere falan, bi cleric olarak ben bile tutamadım mobları sdf, 2 saat ordan oraya koşup rift kapadık onlarca kişi :D bide bu yeni invasion riftlerinde normalde çıkmayan bosslar eventlar var değişik hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 akşam girdiğimde dungeon yapmıyım bari de stillmoor'da daily fln kovalıyım, bi denk gelemeden bitecek 1.phase diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 yarın sonunda 2. ve 3. phase yaşanıp bitcek herhalde, ben online olamıycam gibi duruyor, Vidyo çekin de paylaşın da kendimizi içinde hissedelim event'inn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 gecen hafta sonu buglanmıstı ... 2. phase de her zoneda 10 tane idi sanırım rift kapatın diyor sonrasında lvl 50 zone da raid instance ın oldugu yerde 2 ser 2 ser raid boss summon oluyor onlarla ugrasıyorsun, fena degildi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 etkinlik geçti item olarak pek bir ödül yoktu. title geldi :) yeni raid geldi. aşama 3 çok kastı pek bir şey anlamadık. keşke normal test serverda video çekselerde bize gönderselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Bu haftaiçi mail yoluyla mağdur olanları mutlu etmek adına herkese paket gönderecekler. Title, reward vs.. Biz de anlamadık, haftasonu ne zaman başladı, ne zaman bitti event. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar