mardox Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 http://www.onehourtranslation.com/ diye bir site öğrendim sizinle paylaşmak istedim. 1 yıldır aktif bir site. CNN, Washing Post, PRI's The World'de bahsi geçiyor o yüzden scam olmadığını düşünüyorum. kelime başına 0,055€ 'dan çeviri yapabiliyorsunuz. yaptığınz çeviriler beğenildikçe kelime başına aldığınız ücret artıyormuş. paypal hesabı gerekiyor ve eğer çevirmen olcaksanız üyelik sırasında 1 cent para çekiyorlar. Öğrenci kardeşlerim için Ek gelir olarak düşünülebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 fakirler için yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 asdalkfj ek gelir işte. zengin fakir kim istiyorsa hem de kendi harçlığını çıkarsın diline güvenen. 3 ay kala yaza deli para yapar sonra yazın yurtdışı tatil mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 güzelmiş, evde boş boş oturuyorum zaten genelde, iyi zaman öldürtür de paypal hesabı açmaya üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 €0.055 per word bi sayfa 200 kelime desen sayfa basi 11 euro fena deil ama sanirim .55 adamlarin odedigi %20 kesseler 8 euro eder gene fena deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ayfa başı 8 euro gayet iyi, normalde burada çeviri yaparken de sayfa başı 15 lira alıyorum zaten, iyiymiş ama scam falan da olabilir diye düşünmedim değil, incelemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 8 euro deilmis baktim 0.5 US cent veriyolarmis yane bi sayfasi 10 dolar eaaah yane fena deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Türkçe ingilizce çeviri yapmak için başvurmak isteyenlere: Currently we do not recruit Turkish<>English translators. We will contact you once the recruitment starts. Mail attım adamlara certified olmak için, böyle cevap verdiler Ayrıca üye olup paypal accountunu verdikten sonra, önceki çeviri yerlerinizden referans falan istiyorlar. Aklınızda bulunsun dipnot: referansları kontrol ediyorlarmı emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
championOfcapuaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 uye olup ceviri yapan oldu mu hic ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ben aktif olara yapıyorum. Gerçek bir çevirmen olmanız lazım çünkü referans istiyorlar. Onu da atlatmak kolay ancak, en azından dürüst olmak lazım bu konuda. Ne kadar çok "ingilizce biliyom ben yeaaa, iki sözlük karıştırır hallederim" mantığıyla üye olduysa benim güzel milletim, adamlar EN TR almıyor artık dfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
championOfcapuaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ya ben uye oldum certified olamadım kac gundur ya.. istedikleri herseyi de yaptım :/ senin ki cok uzun surdu mu ya certified olman ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 "Referans" diye bahsettiğiniz nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar