zagorx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Çok uğraştım içinden çıkamadım. Bass gitarı aldıkta anfiyi almadan normal hoparlörlerden nasıl ses alabilirim? bilgisayarım 5+1 speakerlar, 5+1 uyumlu ses kartım, Bass gitarım ve bassın kablosunu küçülten ara zımbırtım var. Ne yapmalıyım? Yardıımmm EDinn lütfeennn!!![signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 dogruca gidip amfi almalisin... eger gitari bilg. e baglarsan, belki hemen degil ama en yakin zamanda ucurursun... yok ucuracam diyosan, 5+1 in kablosunu bass gitara bagla ki arada anakart yanmasin, sadece 5+1'in daalsin.. O gecis zimbirtisini (kucugu buyuge ceviren varsa tabi) 5+1 in ucuna tak. sonra da bass'a bagla. yok eger buyugu kuculten varsa elinde ve illa anakart da gitsin istiyosan, bass'a jack'i baala. sonra jack'in diger ucuna kucultucuyu tak. sonra onu mikrofon girisine bagla (input). Boylece bass'in sesi mikrofon girisinden girmis olacak.. (ne abuk oldu cumle) 5+1 i normal speaker output'a bagla. budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: riglous, 08 Eylül 2004 22:22 tarihinde demiş ki: yok eger buyugu kuculten varsa elinde ve illa anakart da gitsin istiyosan, bass'a jack'i baala. sonra jack'in diger ucuna kucultucuyu tak. sonra onu mikrofon girisine bagla (input). Boylece bass'in sesi mikrofon girisinden girmis olacak.. (ne abuk oldu cumle) 5+1 i normal speaker output'a bagla. budur... bu dediğini denedim hiç bi ses gelmio. Saol yinede.[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 mikrofon un sesini acman gerek ses ayarlarindan.ayrica gecis aleti saalam mi? ha bi de jack saalam mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 sanirim yaktin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ehehe. galiba öyle oldu. amfisiz olmaz. aktif bass olsa bi dereceye kadar dandik bi ses alabilirsin. amfili bi müzik sisteminde de eğer sistem iyiyse paşalar gibi çalarsın ama.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 eet arkadaşım anfi şart anfisiz de almanın muhakkak bi yolu wardır ama... ama:P[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 amfisiz almanın bi yolu yok. bi şekilde sinyalin yükseltilmesi şart. bu olaya da biz "amplification" diyoruz. :P[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 12 ile 20.000 Hz arasını alabilen bir speakerla ses alaiblir esasında yani ben 2+1 lik bilgisayar hoparlörümle alaibliyorum :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ben anfi istiyorum bass marshall 15-30 watt arası[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: zagorx, 08 Eylül 2004 22:26 tarihinde demiş ki: bu dediğini denedim hiç bi ses gelmio. Saol yinede. peki bunu denedikten sonra kolonları tekrar pc ye bağlayıp ses geliyomu diye denedinmi? çünkü muhtemelen gelmeyecek :P bas gitar 10w lık elektro amfilerini falanda patlatıyormuş ben denemedim tabi yemedi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 küçültücü alet bozukmuş başkasıyla deneyince oldu :P hepiniz çok saolun.[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 mikrofon yerine line-in girişinden girmek daha iyidir diyolardı. denemedim bilmiyorum.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 line-in le mic ayni degil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 olmaz diyorum ben haalaa daha... tööbe. eer bi süreliine takılacaksan sadece aktif kulaklık al minimum ses frekansı 17Hz filan olan onla takıl. Keser. Audio Technica D serisi. mesela.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Ben bağlıyorum 5+1'e Bass'ı microfon girişine,woofer girişini ise normal çıkışa bağlıyorum,düzenide 2+1'e getirip mikrofonu açınca idare eder düzeyde ses çıkıyo.Olmadı,vcd'yi aracı olarak kullanıyorum :D İdare ediyo gerçi ama pek tavsiye etmiyorum.Yakıcı olabilir bazen :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar