kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Hangisi daha fazla enerji tüketiyor? sorum özellikle telefon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Bildiğim kadarıyla ikisi de aynı hertz değerlerinde çalışmaktalar. 24000kHz~ İkisi de teorik olarak aynı ölçekte enerji harcayacaktır iletişim için ama arkaplanda ayrıca çalışan bluetooth ve wireless uygulamaları farklı ölçülerde enerji yiyebilir. Benim oyum wireless'in bir miktar daha fazla enerji harcayacağı şeklinde ama bu çok aham şaham bir fark olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 vayfay daha çok yer.bülütütü bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 şu adreste bunla alakalı bi döküman var; nesl.ee.ucla.edu/fw/documents/reports/2007/PowerAnalysis.pdf bluetooth daha az diyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ahah ben de 3. linke baktım. evet bt daha az yiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 o nasıl bir linktir öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 bilmem aynı şekilde arattığımızı düşündüm. bendeki sonuçlarda ilk linkte o pdf sayfası cıktı da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 bluetooth wifi battery usage diye arattım. forumda biri vermiş linki. açtım baktım bi bok anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar