Soimyr Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 2 ay sonra ygs sitesine tekrar bakarken bir şey dikkatimi çektide, öğrenim durumum " BİR ORTAÖĞRETİM KURUMUNU BİTİRDİKTEN SONRA ÖSYM'CE YERLEŞTİRİLMEDİM VE ÖN KAYITLA KAYIT OLMADIM" gözüküyorda geçen sana kazandıktan sonra bu sene odtü fizikte okudum yani, ya sistemde bir hata oöuş yada ben başta yanlış girmişim emin değilimde. 1. bu bana sınav günü sorun yaratır mı? 2. daha sonra ne yapmak lazım nereye ne diye dilekçe vermek lazım falan onu sorucaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 kitapçıkta hatalar ile ilgili kısım olması lazım. onu bir oku bence. yarın da ösym'yi ararsın duruma göre bu arada sınavda yüzük bile yasak, kontrol ediyorlar sınıfları ve bişi görürlerse anında iptal ediyorlar. hiçbişi olmasın üstünüzde yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 sınav günü değil de, sonra tercihlerde yaratabilir, bi de puan hesabına etkisi var. bi dilekçe ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 o tip dilekçeler için internette 19 ocak son gğndü falan yazıyorda ben en temizi yarın ösym bürosuna gidip sorayım. o vakte kadarda benzer bir salaklık yapmış olanınız yada bir bilgisi olanınız varsa paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 1 sene okuduysan sorun yok şu an okuyorsan puanın düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Aynısı bende de olmuştu, düzelterek Ankara'ya postayla gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar