dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ya ben hla ablatamadım beyler,arkadaşlar,patiler fantezide saçma mı olur ya bu ne ciçim mantık adam zaten hayal gücünü zorlayıp bin dereden su getirmiş!![signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: dreagloth, 04 Eylül 2004 16:30 tarihinde demiş ki: Ya ben hla ablatamadım beyler,arkadaşlar,patiler fantezide saçma mı olur ya bu ne ciçim mantık adam zaten hayal gücünü zorlayıp bin dereden su getirmiş!! oda dogru :) ama yinede gercege benzemesi gerekiyo yoksa pekde zevkli olmaz bence sacma gelir insana
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ala ala arkadaşım ismi üzerinde fantezi neden gerçeğe benzesin zaten piyasada gerçek ya da gerçekten alınmış tonla kitap var.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 dreagloth a hak veriorum[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
cemad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 drizztin kitaplarında her sayfada bir savaş olduğu için artık böehh gelmişti. çok uzun zaman oluyor okumyalı. diğer ünlü serilere göre sırf action gibi kalıyor bence ve beni bayaa bi bayıyor[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected]
skyly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ilk 3ü çok güzeldi gerçekten sonra abarttilar[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 su sessiz kılıcta biras toplamıs salvatore;kendine gelmis gibi...wulfgarlı bolumlerı sıkılarak okusamda bır sonrakı kıtap guzel olcaga benziyor.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Saçmalık ile gerçekçiliğin ne alakası var arkadaşlar?lvl10 bir adamın epic spell atması saçmalıktır ama gerçekçilik ile alakası yoktur çünkü fantastik birşeytir.Fantazi de de saçmalık olabilir. Özellikle arada dengeler ve kurallar üzerine kurulmuş bir sistemde.Bence fantastik birşey diye saçma olamaz diyemeyiz.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: ssj4songoku, 04 Eylül 2004 21:44 tarihinde demiş ki: Saçmalık ile gerçekçiliğin ne alakası var arkadaşlar?lvl10 bir adamın epic spell atması saçmalıktır ama gerçekçilik ile alakası yoktur çünkü fantastik birşeytir.Fantazi de de saçmalık olabilir. Özellikle arada dengeler ve kurallar üzerine kurulmuş bir sistemde.Bence fantastik birşey diye saçma olamaz diyemeyiz. o kitrapal ödül aldı zaten salvatore[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Benim haberim yok, kim ne büyüsü atmış? Ama atamayacak bir adam o büyüyü atmışsa saçmadır.[signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 04 Eylül 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
skyly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 harbi ya 9. kitaptayim dediginizi anlamadim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 örnek vermiş bence ben her kitabı okudum bişey anlamadım[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: cemad, 04 Eylül 2004 19:33 tarihinde demiş ki: drizztin kitaplarında her sayfada bir savaş olduğu için artık böehh gelmişti. diğer ünlü serilere göre sırf action gibi kalıyor bence ve beni bayaa bi bayıyor Güzel yazmışsın, katılıyorum..[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 sus zlorwf..duyanda okudun sancak.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Öne çıkan mesajlar