Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayarıma bişiler oluyor

Flassh

Öne çıkan mesajlar

Bence şunu yapabilirsin

F

o

r

m

a

t

Renkler değiştiyse monitor kablosuyla oyna, ekran kartını çıkartıp takmayı dene, monitorun yanında manyetik alan yaratan bir cisim varsa onu uzaklaştır, yoksa formatla düzelceğini sanmıyorum. Servise götürebilirsin olmazsa.

Edit : İçeride gizli mesaj var.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi monitörün tamamında mı renk kaymış yoksa belli bir yerde mi. Monitör ayarlarına baktın mı manyetik alan koruması var mı diye. Varsa sebepte oysa düzeliyor. Onun dışında hoperlorlerde çok yakında monitöre olabiliyor. Ama reset attığında böyle olduysa denemekten zarar gelmez;

Format
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
o new şeyi için burası: http://superuser.com/questions/34704/windows-7-add-an-item-to-new-context-menu

Diğeri için bir linux live usb takıp dene donanımsal mı sorun yazılımsal mı. yazılımsa sürücüleri temizleyip tekrar bir yükle, değilse bilmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Not defterinin kaybolmasıyla bilgisayarın bozulmasının pek bir alakası olacağını sanmıyorum, ( gerçi ebrü gündeş çalan bilgisayarın msn'inin bağlantısının kopacağını da sanmıyordum :) ), ama bilgisayar masaüstü ise bir ekran kartını çıkar tak, bir kabloyu çıkar tak, sonuçları yaz buraya bakalım neler olcak. Renkler derken birde, ekranın belli bir bölümümü, yoksa komple gri renkler mi gitti ? Birde laptop mu masaüstü mü fln?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...