Flassh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 öncelikle yeni>not defteri olması gereken yerde not defteri yok bunu nasıl geri getirecem? 2) pc ye bi reset attım renkler değişti, gri olması gereken wallpaper şuan mor, 2 3 reset attım ayarlarla mıncıklaştım ama düzelmedi, napabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Ekran kartı yada monitörden olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 post kasıyorum: format. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 onaylıyorum format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 destekliyorum. format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Bence şunu yapabilirsin F o r m a t Renkler değiştiyse monitor kablosuyla oyna, ekran kartını çıkartıp takmayı dene, monitorun yanında manyetik alan yaratan bir cisim varsa onu uzaklaştır, yoksa formatla düzelceğini sanmıyorum. Servise götürebilirsin olmazsa. Edit : İçeride gizli mesaj var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 format direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 O kadar spoiler umarım açmıştır hepsini arkadaş :D Ayrıca manyetik dedin aklıma geldi benim eski flat monitörde manyetik alan koruması diye bişey var ona basıyorsun köşedeki renk kaymaları falan düzeliyor. Senin monitörde öyle bişey varsa bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bi tel var oda etki etmez sanırım başka bişi yok. kabloları çıkarıp oynadım bişi olmadı :( gg sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Abi monitörün tamamında mı renk kaymış yoksa belli bir yerde mi. Monitör ayarlarına baktın mı manyetik alan koruması var mı diye. Varsa sebepte oysa düzeliyor. Onun dışında hoperlorlerde çok yakında monitöre olabiliyor. Ama reset attığında böyle olduysa denemekten zarar gelmez; Format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 o new şeyi için burası: http://superuser.com/questions/34704/windows-7-add-an-item-to-new-context-menu Diğeri için bir linux live usb takıp dene donanımsal mı sorun yazılımsal mı. yazılımsa sürücüleri temizleyip tekrar bir yükle, değilse bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Not defterinin kaybolmasıyla bilgisayarın bozulmasının pek bir alakası olacağını sanmıyorum, ( gerçi ebrü gündeş çalan bilgisayarın msn'inin bağlantısının kopacağını da sanmıyordum :) ), ama bilgisayar masaüstü ise bir ekran kartını çıkar tak, bir kabloyu çıkar tak, sonuçları yaz buraya bakalım neler olcak. Renkler derken birde, ekranın belli bir bölümümü, yoksa komple gri renkler mi gitti ? Birde laptop mu masaüstü mü fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 piramit yapmış, ban isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 kişisel fikrim : format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 monitör sanırım 5. kablo çıkarıp takmam sırasında yada resetlerden birinde düzeldi bende anlamadım nasıl düzeldi işlsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Deathblade said: ama bilgisayar masaüstü ise bir ekran kartını çıkar tak, bir kabloyu çıkar tak http://www.uproxx.com/wp-content/uploads/2010/12/FuckYeah-150x150.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 not defterini yapamadım lan :( fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hahaha yaptım :DD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 hiç böylesini görmemiştim, sanmıyorum ki format kurtarsın. yeni bilgisayar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar