Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bilgisayarıma indirmek istediğim ama ne adını ne de söyleyenini hatırlayamadığım üç şarkı var. Gitar Pro'yla üçününde hatırladığım küçük bir bölümünün midisini yaptım. Şarkıların ismini ve mp3lerini bulmama yardım edebilir misiniz? midi[signature][hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 url vermişsin onun yerine linki ver biz copy paste yapalım açılmıyo http://24000.sitemynet.com/melodi.mid nese ben düzelttim [Bu mesaj darkwingduck tarafından 24 Ağustos 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Yok mu bilen?[signature][hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom
EarS Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ilk çalan smoke on the water[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
Öne çıkan mesajlar