Lexius Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Selamlar bu ay içerisinde araç yenileyeceğiz ve 2 seçenek arasında kaldık. Belirttiğim gibi Honda Civic HB 1.4 vtec 100 HP i-shift yada Seat Leon 1.6 TDI CR 105 Hp DSG düşünüyorum. İkisi de sunulan maximum donanımla sanırım fiyat olarak: Honda : 44.500 Leon : 48.500 gibi rakamlara geliyo. Sizce seçim olarak hangisini yapmalıyım. Neye dikkat etmeliyim. Not : Yarı otomatik yada otomatik şanzıman olması şart. Yakıt performansı önemli. Ekstra olarak subaru impreza da gözüm kaldı. Bi de mitsubishi lancer da fakat sedan olması hoş değil :P İmpreza da şu an sadece 0 ve 2010 model bulabildim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 civic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Civic'in ishiftine dikkat et. Biraz onu araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 civic hb de arka süsp. sistemi, vitesi, 1.4 motora o para tasarımı çok iyi diye civic al üstüne de seat al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ikisine de para verilmez. leon seneye kasa degi$tirecek, civic in ise olayi bitti 5 sene once geciniz. bulabiliyosan golf 1.6 dizel alacaksin ya da 1.4 tsi, bence 40 liraya polo dizel dsg bile alinir yani. leondan bir eksigi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 abi teknolojik urunlerde yapılan hata araba tercihlerine de mi bulastı :S seneye kasa degistirecek diye tercih mi yapılır? civic'in de 5 sene once biten olayı nedir merak ettim. 2007 sedane var. fiyat/performans acısından bence sınıfının en iyilerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 2. el açısından (yani satarken falan zorluk yada kolaylık çıkarabilir) kasa değişimi bişeyler yaratabilir gibi geldi bana da . Neyse son bi seçenek te Seat İbiza 1.2 TSI DSG en kötü ihtimal bunu alıcam şehir içi falan güzel gider herhalde yorumları baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 consuming society mantigi o kardes sen bilmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Lexius said: 2. el açısından (yani satarken falan zorluk yada kolaylık çıkarabilir) kasa değişimi bişeyler yaratabilir gibi geldi bana da . Neyse son bi seçenek te Seat İbiza 1.2 TSI DSG en kötü ihtimal bunu alıcam şehir içi falan güzel gider herhalde yorumları baya iyi. bu en iyi secim falan $u an acik ara. poloya 1.2 tsi getirmiyolar turkiyede, bal gibi biliyolar ne dizel satar ne duz 1.4 ler. 35 lira, fiestadan cok daha iyi, daha $ik duruyo ve 1.2 tsi baya az yakiyor. tavsiye ederim. yok gucunu begenmezsen aninda 120hp ye boostluyosun arabayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ciddi anlamda fiestadan daha güzel gözüküyo ibiza. bütçe dostu gibi araba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Her ikisi de çok eski modeller. Leon 2005, Civic ise 2006 yılında satışa sunulmuştu. Ben her ikisine de şu an para vermeyi ekonomik olarak ölü yatırım olarak değerlendiririm. Golf'ün fiyatı bütçenize göre çok mu yüksek kalıyor? Anyway; Tüketim önemli değil, donanıma para vereyim: Civic Tüketim önemli, malzeme kalitesi kötü olsa da idare ederim: Leon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 evet önümüzdeki sene 2 si de kasa değiştiricekmiş yanlış okumadıysam o yüzden bu sene almak cidden ölü yatırım. Golf biraz aşıyo sanırsam. 50bin lirayı zorluyo açıkçası benim istediğim tarzda bi golf. O yüzden sanırım daha ekonomik takılıp şehir içi modda kullanmak için ibiza ya yönelicez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yeni focusu bekleyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ortalama ne zaman gelicek o ? aa bide son bi soru ekliim.. c4 ün yenileri gelmiş herhalde yeni farkettim daha tipleri falan değişmiş şekil bişey olmuş. Ne söylersiniz hakkında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 180PS'lik Focus için bir tanıdığa sorduğumda yılın ikinci yarısı gelir cevabını almıştım. Daha düz motorlusu daha erken gelebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Selam, 1.6TDI Ibiza daha mantıklı olur gibi. Tabi istediğin kabin hacmini bilmeden söylüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 yeni yeni astra hb 1.3 olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Esh said: ikisine de para verilmez. leon seneye kasa degi$tirecek, civic in ise olayi bitti 5 sene once geciniz. bulabiliyosan golf 1.6 dizel alacaksin ya da 1.4 tsi, bence 40 liraya polo dizel dsg bile alinir yani. leondan bir eksigi yok. +1 Doğru söze ne denir? Kesinlikle katılıyorum yukarıdaki yoruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Bekle biraz daha seneye elektrikli çıkınca onlardan al, şimdilik zarar etmiceğin 2.el bi araba al Ayrıca astra yeni kasalara bak bi istersen http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-full-orjinal-44890719/teknik-detaylar/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 paramecium said: Selam, 1.6TDI Ibiza daha mantıklı olur gibi. Tabi istediğin kabin hacmini bilmeden söylüyorum. Saygılar. ummm 1.6 tdi da otomatik vites seçeneği olmadığı için tercih edemiyoruz. polo ise nedense bizim aileye çok itici gelen bi araba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 aboov 14,7sn 0-100 neymiş ya astra :( benim eski otomatik 307 de 13-14 falandı, kanser eder insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar