Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honda Civic HB / Seat Leon

Lexius

Öne çıkan mesajlar

Selamlar bu ay içerisinde araç yenileyeceğiz ve 2 seçenek arasında kaldık. Belirttiğim gibi Honda Civic HB 1.4 vtec 100 HP i-shift yada Seat Leon 1.6 TDI CR 105 Hp DSG düşünüyorum. İkisi de sunulan maximum donanımla sanırım fiyat olarak:

Honda : 44.500
Leon : 48.500

gibi rakamlara geliyo. Sizce seçim olarak hangisini yapmalıyım. Neye dikkat etmeliyim.

Not : Yarı otomatik yada otomatik şanzıman olması şart. Yakıt performansı önemli.

Ekstra olarak subaru impreza da gözüm kaldı. Bi de mitsubishi lancer da fakat sedan olması hoş değil :P İmpreza da şu an sadece 0 ve 2010 model bulabildim :/
Sosyal ağlarda paylaş

2. el açısından (yani satarken falan zorluk yada kolaylık çıkarabilir) kasa değişimi bişeyler yaratabilir gibi geldi bana da .

Neyse son bi seçenek te Seat İbiza 1.2 TSI DSG en kötü ihtimal bunu alıcam şehir içi falan güzel gider herhalde yorumları baya iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Lexius said:

2. el açısından (yani satarken falan zorluk yada kolaylık çıkarabilir) kasa değişimi bişeyler yaratabilir gibi geldi bana da .

Neyse son bi seçenek te Seat İbiza 1.2 TSI DSG en kötü ihtimal bunu alıcam şehir içi falan güzel gider herhalde yorumları baya iyi.

bu en iyi secim falan $u an acik ara. poloya 1.2 tsi getirmiyolar turkiyede, bal gibi biliyolar ne dizel satar ne duz 1.4 ler.

35 lira, fiestadan cok daha iyi, daha $ik duruyo ve 1.2 tsi baya az yakiyor. tavsiye ederim.

yok gucunu begenmezsen aninda 120hp ye boostluyosun arabayi.
Sosyal ağlarda paylaş

Her ikisi de çok eski modeller. Leon 2005, Civic ise 2006 yılında satışa sunulmuştu. Ben her ikisine de şu an para vermeyi ekonomik olarak ölü yatırım olarak değerlendiririm.

Golf'ün fiyatı bütçenize göre çok mu yüksek kalıyor?

Anyway;

Tüketim önemli değil, donanıma para vereyim: Civic
Tüketim önemli, malzeme kalitesi kötü olsa da idare ederim: Leon
Sosyal ağlarda paylaş

evet önümüzdeki sene 2 si de kasa değiştiricekmiş yanlış okumadıysam o yüzden bu sene almak cidden ölü yatırım. Golf biraz aşıyo sanırsam. 50bin lirayı zorluyo açıkçası benim istediğim tarzda bi golf. O yüzden sanırım daha ekonomik takılıp şehir içi modda kullanmak için ibiza ya yönelicez gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

ikisine de para verilmez.

leon seneye kasa degi$tirecek, civic in ise olayi bitti 5 sene once geciniz.

bulabiliyosan golf 1.6 dizel alacaksin ya da 1.4 tsi, bence 40 liraya polo dizel dsg bile alinir yani. leondan bir eksigi yok.

+1

Doğru söze ne denir? Kesinlikle katılıyorum yukarıdaki yoruma.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

1.6TDI Ibiza daha mantıklı olur gibi. Tabi istediğin kabin hacmini bilmeden söylüyorum.

Saygılar.

ummm 1.6 tdi da otomatik vites seçeneği olmadığı için tercih edemiyoruz. polo ise nedense bizim aileye çok itici gelen bi araba :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...