Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 - İlkbahar Sezonu Animeleri

dattebayo

Öne çıkan mesajlar

izledim TorikoxOne Piece i 10 numara olmuş, tam bir shounen jump animesi , arada ulan torikoyu one piece mi katsalar die düşünmedim değil eheh de karnımız çok acıkacak torikoyu izlerken valla. Çok iştahlı yiolar valla.

bu arada Ore tachi ni tsubasa wa nai da izledim ilk bölümünü galge oyunuymuş galiba veya visual novelmıymış neyiş wikipediadan okuduum kadarı ile. Bu sezonun onii chan no kotosu tadında bişey gibi gözüküyor fena değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

kampfer 2 ninde ilk bolum cikmis, ecchi diye IS izleyenler kacirmasin adamlar ecchiyide asip full hentai ye gecicek yakinda eheuheu

http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/6307249/COME-INSIDE-BUT-WERE-ALREADY-INDOORS.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Kampfer-Become-Girl

shizuku footjob mastermis megerse, ne bicim trolledi ya ahahaha

aptal natsuru, 3 girls crazy about you - go for the lesbian direk

Sosyal ağlarda paylaş

o gün gördüğümüz çiçeğin adını daha bilmiyoruz adlı anime ne alakaysa artık gayet güzel olacak gibi gözüküyor evet. konsept ağır ve psikolojik

C:money of soul ıvır zıvır olan da böle fantastik bieşy ama bi an o kartlarla kapıştılar ya yu gi oh olacak die korktum. umarım öyle değildir ya. Yani konuyu ordan alıp o dünyada para için o kartlarla kapışmaya başlarlarsa izlemem hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...