_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 orda yoktu ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 pazar toriko dio ama düşmedi nete toriko düştü mü?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 pazar günü one piece yerine one piece&toriko tag team special bıdıbıdı fillerı çıktı da hala sublanmadı nedense, hiçbiyerde bulamıyorum. http://www.gogoanime.com/one-piece-492-one-piece-episode-492 (bu linkte ve bulduğum bütün linklerde raw var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 izledim TorikoxOne Piece i 10 numara olmuş, tam bir shounen jump animesi , arada ulan torikoyu one piece mi katsalar die düşünmedim değil eheh de karnımız çok acıkacak torikoyu izlerken valla. Çok iştahlı yiolar valla. bu arada Ore tachi ni tsubasa wa nai da izledim ilk bölümünü galge oyunuymuş galiba veya visual novelmıymış neyiş wikipediadan okuduum kadarı ile. Bu sezonun onii chan no kotosu tadında bişey gibi gözüküyor fena değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Kaede said: nana to kaoru ova fapping like the motherfucking fist of the north star ahahah sesli güldüm işyerinde ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 god is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ascraeus said: god is coming inanmıyorum ya sublayan grup yokmuşghrrrrrrraaaaaaaggggeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kimdir nedir bu anime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 maria holic ise çıktı sublı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 valla her çıkan animeyi çekiyorum ilk bölümünü bakalım hangileri ile devam edecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 holy mother in heaven ben yazdıktan 1 saat sonra çıkartmış commie öeh 36 saatte bitirmişler. neyse brb time to matsurikaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 haha tahmin etmeliydim, matsurikayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 kampfer 2 ninde ilk bolum cikmis, ecchi diye IS izleyenler kacirmasin adamlar ecchiyide asip full hentai ye gecicek yakinda eheuheu http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/6307249/COME-INSIDE-BUT-WERE-ALREADY-INDOORS.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Kampfer-Become-Girl shizuku footjob mastermis megerse, ne bicim trolledi ya ahahaha aptal natsuru, 3 girls crazy about you - go for the lesbian direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 madoka 21 nisanda 1 saatlik özel bölüm olarak yayınlancakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Kaede said: nana to kaoru ova fapping like the motherfucking fist of the north star Ahahahahaha subarashi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 offf hoshizora e kakaru hashi! tam benlik anime olmuş galge böle, bariz eğlenceli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 dönemin en iyisi ano hi mita diye upuzun bir adı olan seri olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 deadman wonderland ve ao no exorcist bu ikisi güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Ano hi mita.... baya iyiydi ilk bölümü. C - The Money of Soul and Possibility Control'de baya iyi olabilir, biraz daha sürreal olcak gibi görünüyor ama ben beğendim ilk bölümünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 o gün gördüğümüz çiçeğin adını daha bilmiyoruz adlı anime ne alakaysa artık gayet güzel olacak gibi gözüküyor evet. konsept ağır ve psikolojik C:money of soul ıvır zıvır olan da böle fantastik bieşy ama bi an o kartlarla kapıştılar ya yu gi oh olacak die korktum. umarım öyle değildir ya. Yani konuyu ordan alıp o dünyada para için o kartlarla kapışmaya başlarlarsa izlemem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 the world only god knows sezon 2 basladı ilk bolumu izledim gayet eglenceliydi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ya bu sezon ne kadar iyi slice of life'ı iyi komedisi iyi sci-fi iyi en çok hanasaku iroha'yı beğendim. efsane animasyon + dat op + hikaye potansiyeli. bakalım nası devam edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 deadman wonderalnd de güzel olcak gibimsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Borastus said: dönemin en iyisi ano hi mita diye upuzun bir adı olan seri olacak sanırım. Oha abi ağır drama gözlerim doldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 deadman wonderland gerçekten hardcore girdi, ben yine bi lisede arkadaşlık dostluk arada aksiyon diye düşünüyodum da. iyi şöyle biraz kan görelim bu sezonun da vahşi animesi bu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar