KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Gump editor programını kullanıyorum ve şu ana birçok yenilik bunun sayesinde yaptım. Fakat bir sorun war ki gump editorle ben sadece war olan resimlerin yerine başkalarını koyabiliyorum yani yeni ekleyemiyorum?(soru 1 bu) Buna karşılık gumptaki işine yaramayanları editle dediler tmm oke ama bu ne olabilir?(soru 2 de bu) buna da tmm kafama gore bi gump u editledim. işime yaramayan bi arka planı filan(olur mu bilmiyorum [sorudan sayma]) fakat bu resmi nasıl kılıç olarak ortaya çıkaracaz id sini nerden bilecez bu itemin? yoksa kenardaki no.lar itemlerin id leri mi?(soru 3) p.s: saat 05:11 Herkes bu saatlerde online neden ben olmyam.[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ben bu konu hakkinda tutorial hatirliyor gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 tutorial okumasam zaten hiç birşey yapamıyor durumda olurdum. Eger Bu sorunun cvbını(cvplarını) bilen warsa yazabilir mi? p.s: tutorial'i aramaya başlıyorum belki farklı bi tutorial dir..[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=42989 (ilk once yanlış link wermişim degişti) linkinde de benim soruma cvp aranmış fakat cvp bulunamamış bknz. Ravenin sorusu[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage [Bu mesaj KillJoy tarafından 08 Eylül 2004 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 cvp werecek yok mu acaba?[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Kılıç vs eklemek için animleri deiştirecen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 anim?[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bana bu konuda yardımcı olabilir misin?[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Eğer editledide "uo" da nasıl item ın yapılacağını soruyor isen, yanlarda yazan id leri şu komut şeklinde kullan; .add id(item ın) Resimleri editlemeye gelince; kesinlikle ama kesinlikle arkada kalan siyah font un aynı büyüklük(pixel olarak)te olmasına dikkat et! Yardımcı olabildi isem ne mutlu bana...[signature][hline][spo1=Rotweiler nerededir?]*MSN: [email protected] *ICQ: 260180652 *SKYBLOG: Golright SKYBLOG[/spo] [spo2=Rotweiler neler becerebilir?] *ASP yazabilir *PHP yazabilir *Script editleyebilir/yazabilir *HTML yazabilir *Web sitesi kurabilir *RP yapabilir *Paladin olabilir *Az miktarda c++ bilir[/spo] Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ve silahın bozisyonuda 1 e 1 oturmalı. yani şöyle eğer eski silahın yeri 203,205 pozisyonundan başlıyosa (salladım) ekleyceğin silahta o pozisyondan başlıyacak yani aslında şöyle dier resimdeki gibi kalıp gibi oturacak yoksa eline alamassın misalhavada tutarsın falan anlatabildimmi biraz kötü yazmışımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ha bak unuttum... Seni şöylede uyarıyım, verdataya eklediğin item'ler öyle "zart" dediğimiz şekildede çıkmazlar... Bunları "sphere" e bir item olarak göstermelisin onuda şöyle gösteriyim, sanırım şözebilirsin... Birde, editlediğin verdata ları Ultima Online klasöründekilerle değiştirmeyi unutma... Örnek; [itemdef 16155] defname i_robe_owner resources 2 i_ingot_iron skillmake TINKERING 26.1,t_tinker_tools weight 7.5 type t_WEAPON_SWORD flip 1 dam 2,14 skill Swordsmanship reqstr 5 twohands N category Provisions - Weapons subsection Knives & Daggers description Butchers Knife dupelist 013f7 On=@Create hitpoints {31 40} Sadece itemdef vede defname bölümlerini değiştirmeye dikkat göster çünki, başka türlü sphere itemleri görmeyip, eğer zırh,silah vs türden şeylerse onları player'a kullandıttırmıyor... Sana birde site adresi veriyim ki, oradan hazır verdatalar alıp, sana anlattıklarımı deneyebilirsin. Yazdığım scp'yi dediğim şeyler dışındaki hiçbirşeyini değiştirmeden uygula... Şöyle tıkla O olmazsada şöyle işine yarayabilecek güzel bir liste[signature][hline][spo1=Rotweiler nerededir?]*MSN: [email protected] *ICQ: 260180652 *SKYBLOG: Golright SKYBLOG[/spo] [spo2=Rotweiler neler becerebilir?] *ASP yazabilir *PHP yazabilir *Script editleyebilir/yazabilir *HTML yazabilir *Web sitesi kurabilir *RP yapabilir *Paladin olabilir *Az miktarda c++ bilir[/spo] Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... [Bu mesaj Rotweiler tarafından 09 Eylül 2004 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Beni yanlış anladınız.. ben yeni bir item yaratmaktan bahsederken sadce parpedollda farklı gozukecek bir itemden bahsettim. or: Serverima yeni bow ekliyecem long bow olacak boyu da tabi uzun olacak isterse oyunda yere atıldıgında duz bow gibi gozuksun ama elime alınca long bow oldugu anlaşılsın ben bu bowu yaparım..fakat oyunda kullandıgım herhangi bir itemi degiştirerek or: katana yerine bunu koyarım ama o zmn da katana olmaz ben hiç bir itemimi kaybetmeden item eklemek istiyorum servera...[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Birincisi su anda bahsettigin olay sadece bizim avatar exe olarak anlandırdgımız bmp resimlerini verilen position kordinatlarına gore oyuna uyarlayan bir program cok basittir . Yalnız sunu unutma ultima online a bu itemi eklersin yenidir diger itemlerin yerinide tutmaz . Ama bu itemin hiç bir zaman animasyonu olmaz animasyon yapabilmen için basitce bir tabirle "KASMAN" ! lazım. ki suanda bulundugun konumla bunu yapman Zor :)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Zaten ben KASMAK ıstemiyorum ben bi item yapmap istiyorum or:Bow animasyonu duz bow olsun ama benim yaptıgım bow elimde farklı olsun yani sadece foto..Ama bunu yaparken oyunda kullandıgım bi itemin gitmesini istemiyorum anlıyor musun beni?[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Rotweiler, 09 Eylül 2004 01:14 tarihinde demiş ki: Ha bak unuttum... Seni şöylede uyarıyım, verdataya eklediğin item'ler öyle "zart" dediğimiz şekildede çıkmazlar... Bunları "sphere" e bir item olarak göstermelisin onuda şöyle gösteriyim, sanırım şözebilirsin... Birde, editlediğin verdata ları Ultima Online klasöründekilerle değiştirmeyi unutma... Örnek; [itemdef 16155] defname i_robe_owner resources 2 i_ingot_iron skillmake TINKERING 26.1,t_tinker_tools weight 7.5 type t_WEAPON_SWORD flip 1 dam 2,14 skill Swordsmanship reqstr 5 twohands N category Provisions - Weapons subsection Knives & Daggers description Butchers Knife dupelist 013f7 On=@Create | hitpoints {31 40} Sadece itemdef vede defname bölümlerini değiştirmeye dikkat göster çünki, başka türlü sphere itemleri görmeyip, eğer zırh,silah vs türden şeylerse onları player'a kullandıttırmıyor... Sana birde site adresi veriyim ki, oradan hazır verdatalar alıp, sana anlattıklarımı deneyebilirsin. Yazdığım scp'yi dediğim şeyler dışındaki hiçbirşeyini değiştirmeden uygula On=@Create | dikkat et. altta DISPID=i_====> atik sende neyse hitpoints {31 40} Yukarıda yazdığımı uygula . (Sadece bir fikir . Çünkü hatırlamıyorum) yardımcı olabiliysem ne mutlu bana [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo] [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 09 Eylül 2004 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ID yi nerden ogrenecem yazmıo ki gump editor de:)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Sen anlamadın. Bak o sadece gump editor . senin yeni bir eklenti yapabilmen için aynı zamanda bu itemin tile picture olarak eklenmesi gerekli. Bir iteme oyle cart diye yeni eklediğin gumppi veremezsin. o yuzden diyorum sana internetten avatar isimli cok basit bir program var onu indir diye[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ID yi nerden ogrenecem yazmıo ki gump editor de:)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Sen anlamadın. Bak o sadece gump editor . senin yeni bir eklenti yapabilmen için aynı zamanda bu itemin tile picture olarak eklenmesi gerekli. Bir iteme oyle cart diye yeni eklediğin gumppi veremezsin. o yuzden diyorum sana internetten avatar isimli cok basit bir program var onu indir diye[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar