Sensible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 http://sysadmins.com/daoc/Animistq0wnage.avi Süper ya izleyin 6mb[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ehuehue iğrenç bişi.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hahahahah dalga geciyolar resmen :D[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bu çok güzel bi olay, bizim serverda awarkle diye bi eleman sık sık milleti toparlayıp yapıyo, şimdi ortalık respec stone u kaynıyo :p bende gitmiştim bi kere ama animist olmayan bizim grup hiçbişe yapmadık o başta fop atıp geriye giden eleman var ya, bizim raiddeki onu korumaktı görevimiz, raid boyunca (3-5 dakika boyunca) 2 mob geldi 8 kişi onları aldık, karşılıı 1 RA 1de full line respec stone kişi başına, /random ballı olduu için bana bide scale sleeves ve bi RA respec daha (full line olcaktı ama bi kişiyle kaçırdım ehuah)[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen [Bu mesaj Mirluin tarafından 06 Eylül 2004 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 lol bu ne be :p -ee geçen gün gittik 1 fg dragon kestik abi...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 4 ani, 1 fop olarak iki grup girisin sagina ve soluna geciyor, kimse dragonu targetlemiyor (hatta kendini targetliyor ki auto target almasin damage alirsa), kimse kimseyi heallamiyor, arkada da iki tane druid (en az biri foplu) olenleri resliyor, 50 shroomlar ile 5 dakika icinde dragon oluyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Zegna, 07 Eylül 2004 01:19 tarihinde demiş ki: nerf lazim o zaman bence Dragona dimi ?[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 gecen sene 70 kisiyle gidip wipeout yedigimizi hatirliyorumda..simdiki hale bak..peh[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ee si ile yeni classlar, toa falan derken mertlik bozuldu işte.cıvıdı oyun cıvıdı:)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 FoP un başının altından çıkıyo bunlar hep[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bişe dicem siz dragon avlarken nekadar sürüyor?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesajlariniz silinince gereksiz kavgalar etmemeniz gerektigini yeterince anlayamiyorsunuz sanirim, eh acik acik soyleyeyim o zaman; alakasiz bir topicde alakasiz satasmalarla kavga etmeyin. Hic etmemenizi tercih etsek de israrciysaniz ozel mesaj kullanabilirsiniz. Konuya donelim, en son gittigimde shroomlari bile yenilemeden oldu (2 dakika icinde yani), herkes denenlere uydugunda ve direk 50'lerle baslandiginda oyle oluyor, yok birileri gidip de once low lvl shroom diker veya 'bisey olmaz' deyip meraktan dragonu targetlarsa daha uzun ve acili oluyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Yoo gayet anladım bolesi daha iyi olmus hatta seni destekleyecegimd aklımın ucundan gecmezdi baggio :) +1 onun icindi[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Peki ben birşey sorayım,shroomlar öldüğünde shroom sahiplerine aggro transfer olmamasının sebebi dragonu hiç targetlamamaları mı?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 öyle bile olsa biraz saçma yani mesela ben peti öylesine yolluyorum dragonun yakınlarına, targetlamasam bile agro alır ve pet ölür, dragon da petin sahibi olan bana doğru gelir :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ya ben main pete bubble spamliyolar sanıyodumda burda göremedim öyle bişi, warden falan spamliyo olmasın?[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Shroomlar oldugunde pek guzel geliyor aggro benim bildigim, dedigin olay sadece ventler icin gecerli, aggrolarin ortasina vent dikip gecip gittiginde bi daha seni kovalamiyorlar, ama ventlerin zaten ofansif bir ozelligi yok.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Verdant spec animist de bubble atabiliyor, ama ben hic kullanildigini gormedim. Zaten main pet diye bir olay da gormedim, herkes L50 fnf shroom spam edip indiriyor iste. Targetlarsaniz da cok fazla ae dd yiyorsunuz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 dragon instakill çekiyo zaten animistlere :) demekki aggro taşınması oluyor[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ya orda moviede hapşırma olayı oluyo galiba. Aggro transfer neden olmadığını bitürlü anlamadım deli olacam ya :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 adam gidip dragonu targetledigi icin sanirim[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hırs yaptım dragon raidindeki bi animiste sordum niye almıonuz agro deli etmein adamı die :p 8 animistin 2 vuruşun arasında bastığı petler animisti agrodan kurtarcak kadar taunt edebiliyomuş[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar