Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Animistler nasıl dragon avlar (harika movie)

Sensible

Öne çıkan mesajlar

bu çok güzel bi olay, bizim serverda awarkle diye bi eleman sık sık milleti toparlayıp yapıyo, şimdi ortalık respec stone u kaynıyo :p bende gitmiştim bi kere ama animist olmayan bizim grup hiçbişe yapmadık o başta fop atıp geriye giden eleman var ya, bizim raiddeki onu korumaktı görevimiz, raid boyunca (3-5 dakika boyunca) 2 mob geldi 8 kişi onları aldık, karşılıı 1 RA 1de full line respec stone kişi başına, /random ballı olduu için bana bide scale sleeves ve bi RA respec daha (full line olcaktı ama bi kişiyle kaçırdım ehuah)[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen

[Bu mesaj Mirluin tarafından 06 Eylül 2004 21:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

4 ani, 1 fop olarak iki grup girisin sagina ve soluna geciyor, kimse dragonu targetlemiyor (hatta kendini targetliyor ki auto target almasin damage alirsa), kimse kimseyi heallamiyor, arkada da iki tane druid (en az biri foplu) olenleri resliyor, 50 shroomlar ile 5 dakika icinde dragon oluyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 07 Eylül 2004 01:19 tarihinde demiş ki:
nerf lazim o zaman bence

Dragona dimi ?[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

Mesajlariniz silinince gereksiz kavgalar etmemeniz gerektigini yeterince anlayamiyorsunuz sanirim, eh acik acik soyleyeyim o zaman; alakasiz bir topicde alakasiz satasmalarla kavga etmeyin. Hic etmemenizi tercih etsek de israrciysaniz ozel mesaj kullanabilirsiniz.

Konuya donelim, en son gittigimde shroomlari bile yenilemeden oldu (2 dakika icinde yani), herkes denenlere uydugunda ve direk 50'lerle baslandiginda oyle oluyor, yok birileri gidip de once low lvl shroom diker veya 'bisey olmaz' deyip meraktan dragonu targetlarsa daha uzun ve acili oluyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo gayet anladım bolesi daha iyi olmus hatta seni destekleyecegimd aklımın ucundan gecmezdi baggio :)
+1 onun icindi[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bile olsa biraz saçma
yani mesela ben peti öylesine yolluyorum dragonun yakınlarına, targetlamasam bile agro alır ve pet ölür, dragon da petin sahibi olan bana doğru gelir :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

hırs yaptım dragon raidindeki bi animiste sordum niye almıonuz agro deli etmein adamı die :p 8 animistin 2 vuruşun arasında bastığı petler animisti agrodan kurtarcak kadar taunt edebiliyomuş[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...