Mirage Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Ya Digsby'de mail gelince çıkan popup'un üstünde doğrudan silme ya da spam'e atma seçeneği göremedim. Sağ tuşa basıp popup'ı kapatıp, system tray'e tıklayıp ordan silebileyorum. Yok mu doğrudan popup üstünden silme şeysi? Şurda 1 sn'lik bi farktan bahsediyoruz sonuçta ama rahat batıyor artık. Olmuşken en ideali olsun istiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Onu bende bulamadim ama tek tik ile cozum sunuyor ayrica hotmail'i IMAP gibi yonetebiliyor sildiklerini mail kutusunda da siliniyor yada okunmus sayiliyor vs... Birde pc kasilmasi research module diye bisi var o aktif olabilir onu kapatip denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ahahaha öneri olarak mesaj at. iyi fikir, büyük ihtimalle bir sonraki versiyona ekleyeceklerdir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 digsby mail atınca geri dönüyor. dikkate alıyorlar denilenleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar