Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ascaron UO

oktarb

Öne çıkan mesajlar

isallah Acarsın kaliteli bi server Her zaman arkandayız[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken
Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina
Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye
Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye
Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine

Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker
Sosyal ağlarda paylaş

Sponsorların bu adamlara gıdecegını sanıyosan yanılıyosun Eger azımle calısırsak bızım pesımızden kosar sponsorlar[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken

Sosyal ağlarda paylaş

Sen daha saat temısın? Yuh adamalr 15 dakkada bır acıyolar Rekorlara imza Atıcazzzz[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken

Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye Serverler ve odalar biriği falan kurulsun lisans alamayan açamasın yapalım bişiler :lol:
Yada TSE ye uygunluk iso 9001 falan getirilsin scplere. :)[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Gulme bea Aslında Resmi olmasada net üzerinden Paticik olarak açılan her server a couns.lar gonderilse ve ona gore server a puan werilse playerlar da o not a gore degerlendirse puan ı...

Server da işte iyi ise server bununla ovunse?-Ama bu her zmn 2 .planda kalsa diil mi? (adamın arkı wardır en iyi notu werir server a)[signature][hline]---
--
-
Saygılarımla.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 08 Eylül 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
Türkiye Serverler ve odalar biriği falan kurulsun lisans alamayan açamasın yapalım bişiler :lol:
Yada TSE ye uygunluk iso 9001 falan getirilsin scplere. :)

koptum ya uhaue[signature][hline]Jesus, it never ends, it works it's way inside
If the pain goes on,
I'm not gonna make it!

Sosyal ağlarda paylaş

Citten Bu işin bi otoritesi olmalı yaw (:
Mesela Bu Server Paticik tarafından onaylanmıştır gibi bi bandrol falan koyulduğu zaman serverin otorite tarafından kabul edildiği falan belli olmalı, milletin kablo net ve nbl scplerindn daha fazla şeye ihtiyaç duyduğunu anlaması lazım.[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Paticiğinde bu yetkiyi sphere elimatörden vede runuo elimatörden alsa runuo scirpterları gidip oralardan mezuniyet belgesi alsa hatta ve hatta sphere değilde paticik elimatörleri cıksa ...demi o zaman herşey daha kolay olurdu....BEnce o insanalarıda düşünmek gerekiyor yane bir anlamda onlar nasıl düşünüyorlar ve bulundukları yerden ultimayı nasıl görüyorlar.Burdaki söz ve şan aynı zamanda nam sahibi arkadaslara deyiniyorum sizin kadar tecrübeye ve bilgiye sahip olamayan bu arkadasları günümüz türkiyesinde ne kadar yönlendirebilirsinizki yada ne kadar bişiler anlatabilirsiniz ki değilmi.GAzete yerine bunların magazin dergilerini alan,Ve kurtlar vadisi dizisini yaşam biçimi kabul etmiş bir toplumda .ne kadar da cevremizde idotlar olduğu düşünürsek bilmiyorum herkesin secim hakkı vardır diyorum ben...Bişiler verseniz diyorum onlara tabi alıbilecek kapasitede önemli yane.Derler ya eskiler iki ucu boklu değnek yukarı tükürsen bıyık aşağıya tükürsen sakal:????[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends.
-------------------------------------------
An uncpredictable and dangereus force called as art by those who serve it.Called as power by those who try end it at their own ill
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...