CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Sayın Arkadaslar Camping Skill inin ne ise yaradıgını b acıklarmısınız bılıyorum ama baska fıkırlerıde alıyım[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 dünyanın en gereksiz skill'i ufak bi kamp kurup instant logout olmayan yerler instant logout olmayı sağlıyor sphere'de[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ya da ben oyunları karıştırıyorum :p[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 amacsiz bi skill, anca oyunu bilmeyenler kasar ;) 30-40 saniye erken log-out olsan ne farkedecek heh.[signature][hline]Love is a name, Sex is a game; Forget the Name, Play the Game. -Math- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ehehe, başka bir anlamı yok aslında camping'in ama istenirse swg'deki gibi bir şekil yapılabilir (kampta dinlenme, falan fıstık)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Cunku Butun Skıllerı Aktıf Yapmaya Calısıyorumda Onun ugrasıyom Her skıll e anlam verıcem :D (İsallah)[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bende bronx un dediği gibi biliyorum . bide ateş yakmaya yarıyor :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 balıkçılarda ister istemez oluyor..Daha gereksiz skillerde war beginning mi ne dilenci skilli:P[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Rp skill i onuda aktif edicem ama degisik bi bicimde goruceksınız :D her skıll aktıf olucak(İsallah)[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bendo o skilli kullanınca(useskill) yapınca çok beyeniyorum egilio yha şole(nasıl deme :) )[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Begging skillini kötü emellerinize alet etmeyin ! Bu işten para kazananlar gördüm :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 sphere de diil de runuoda adam akıllı kasan war:)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 begging yüksek olunca vendorlardan çok iyi para alıyordun snn de biriki ark vardı öyle zengin :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bence hiç bir skill önemsiz ve değersiz değildir sadece o shardın skille verdiği önem kadar değerlidir. eğer logout 5dk olursa seve seve kasar millet camping skillini[signature][hline]Buff Arqas Hedere Hödörösü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar