Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Benim kızdığım o vekil halkını temsil etmesi için secildi devletin guvenlik guclerine tokat atması için degil. Bölücü orgut bayragı acanların icinde isi ne o vekilin eğer PKKyı savunmuyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 long story short: taraflı bakıyorum arkadaşım! niye burada gerçeklerle bana geliyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ben taş atan ve araç yakan gençleri mutluluk dağıtan noel babalar olarak görüyorum bu arada. altını çizmek istedim bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 sir said: birinci gerçek şu; o tokadı atan (ki aslında o tokat atılmadı bile, sadece havaya kalkan bir el var, inen bir tokat yok) bir türk işçi, veya öğrenci olsaydı burda "vay densizler" diyen bi çok kişi "ellerine sağlık, oohşşş, akpnin faşizmine sağlam tokat indi" gibisinden yorumlar yapacaktı. kürtlere karşı apaçık bir düşmanlığın beslendiği burdan belli; insanlar göz göre göre polisten yana saf tutuyorlar. Şırnak'taki polis neden su sıkmış, istisnai bir durum mu var bilmiyorum ama Nevruz'daki göstericilere su sıkan polis AKP otokrasisini korumak için değil Apo ve PKK bayraklı terör yandaşı bir gövde gösterisine, ülkenin onurunu korumak için su sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ülkenin onuru 80 darbesiyle bitti zaten devlet nezdinde kaybedilen onuru kazanmak için yeni yeni bişeyler yapılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 80 darbesi olmasa konusacak konu yok. 31 yıl once olan darbeyi hala ısıtııp ısıtıp koymayın onumuze olmus bitmiş artık. Eskiden turbandı simdi darbe ile milleti korkutmak moda oldu. Ne darbesi ya darbe mi kaldı turkiyede artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Napolyonn said: ülkenin onuru 80 darbesiyle bitti zaten devlet nezdinde kaybedilen onuru kazanmak için yeni yeni bişeyler yapılıyo. O senin afaki yorumun, binlerce insanı katletmiş bir terör örgütünün bayrağının dalgalandırılmasına izin verilecek hali yok. Onur rezervi diye birşey yok, korursun veya korumazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 baba adamların sığındığı tek tük argümanları ellerinden almayın. yenisini üretemiyorlar zaten. ha yenisini ürettiler diyelim. alt kademelere ezberletene kadar sene geçecek ki tekrar edebilsinler millet içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ne darbeymiş arkadaş ya ekmeğini ye ye bitmedi.sosyalisti ülkücüsü kürdü birşey demez,işkence göreni ağzını açmaz, darbe ürünü siyasal islamcı-liboş ittifakı mazlum edebiyatı yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 şöle bişey var şimdi doğudaki halkın %90 ı çıkıp biz ayrılıcaz dese kim tutucak? bombamı atıcaksınız üstlerine sırf ayrılmasınlar diye? yıllardır denediler olmadı işte adam gibi insan haklarına dikkat etseler, sosyal haklar tanısalar hem türkyiein işine yarardı hemde o bölge bugünkünden çok daha farklı olurdu. milliyetçi karteller sırf aç kalmasın diye ülkenin geleceğiyle oynadılar hala burda olayı sanki kürtlerle ilgili bi meseleymiş gibi tartışan insancıklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 harbi ya.. o insancıklar zırp pırt kürtlere öle yaptılar geçen yüzyılda, 40sene önce böle oldu falan diye gelmeseler daha bi makul konuşulacak. doğru diyorsun ama. kafaları eski adamların, takılmışlar orada. katılıyorum sana. insancık bunlar ya. arkdaşım yol alın, bırakın bu örümcek kafaları! milliyetçi kartellerin de işçi partisi falan diye isimler alması daha komik bi olay arkadaşım. çıkıp desene "biz kafatasçıyız!!!!" diye.. adam biraz onurlu olur yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ülkeyi bölmek yeni trend herhalde abanın teröristler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Adamlar beleşe altyapısı hazır elektrigi suyu hazır toprak bulmuş hayatta bırakırmı orayı. Bak turkiye dısında nerde kurtler insan gibi yasayabiliyor. YOK oyle bir yer cunku birbirileri ile didismekten gelişemiyorlar. bir şekilde ulke kursalar 3. gun kan govdeyi goturur gene bize kacarlar yardım diye. Biz de mal gibi alırız gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 boşanma gibi olsa, "benim yatırımım burada, bunlar benim. alır giderim. kusura bakma bebek" o iş süper olur gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 O iş yabancıların daha hosuna gider hem petrollerini alırlar hemde kendi paraları ile 10 katına aynı seyleri gene yaparlar 5-6 sene sonra ucakla vurmak uzere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Absolut said: O iş yabancıların daha hosuna gider hem petrollerini alırlar hemde kendi paraları ile 10 katına aynı seyleri gene yaparlar 5-6 sene sonra ucakla vurmak uzere :P abi bu kendini kullandırma mallığı araplara has değil zaten.ırak taki kürtler son yüz yılların en mal milleti.adamlar sıra ile saddam,iran,amerikaya kullandırdı kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 said: Bu ülkede yaşayanların ortak kaderi şu... Geçmiş, bir türlü geçmek bilmiyor. Gelecekse, hâlâ gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 olayı kürtler e getirmicemde kürtler bu coğrafya da türklerden de önce yaşıyodu eğer birileri birilerini kovucaksa onlar kovarlar gidin kardeşim topraklarımızdan diye. zaten onlarında ayrılma talepleri yok batıdaki adam 10mbit nete giriyosa doğudakide giricek eğer burası bi ülkeyse. değilse zaten görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 kürtleri arap+türk kırması diye biliyorum(kırmayı yanlış anlamayın yani arap türk eşleşme sonucu yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 hauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Türkler sayesinde mağaralarından çıktılar, Ermeni ve Süryaniler'in evlerinde yaşıyorlar. Dua etsinler bence "iyi ki Türkler gelmiş de onların ganimetlerinden biz de nemalanmışız" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 @abso: dün onu konuştuk.. abi libyanın alt yapısını, şehirlere can sağlayan herşeyi göm toprağa. sonra parçala ülkeyi.. adamlara git "canım kardeşim benim. al sana kredi be! bak gördün mü kaddafi her yeri yıktı! ama yaptırırsın be güzelim" de. inşaat işine şirketlerini sok. onlar da daha cuzi fiyata yüklenicilerle anlaşsın. verdiğin parayı geri al, krediyi de geri al. bi de "kardeşim benim bizim arkadaşlar petrol arasın" diye oraya da elini daldır. en sonunda da "o kadar yakınlığımız var, bi üs kalıcı olur artık" de.. harika abi. demokrasi getirme yeni strateji oyunlarında seçenek olmalı bak. @napol: arkadaş yatırımı yapan alıyore. dediğin o kadar saçma ki ilk insanlardan gelen bi grup bulup "dünya bizim" dedirtirsek marsa kaçmamız gerekir. kimn geldiği değil, kimin "divlitten yardım istiyrik" diyip yangelip yatıp zırlarken, kimin yatırım yaptığı önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Türkler sayesinde değil ermeni ve rumlar sayesinde türklerin ne kültürü var allasen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 türk, kültür, ne kültürü.. abi sen meme yapmışsın çok feci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 konu çok saçma yerlere gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar