Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BDP'li vekilden başkomisere tokat!

saturn

Öne çıkan mesajlar

sir said:

birinci gerçek şu; o tokadı atan (ki aslında o tokat atılmadı bile, sadece havaya kalkan bir el var, inen bir tokat yok) bir türk işçi, veya öğrenci olsaydı burda "vay densizler" diyen bi çok kişi "ellerine sağlık, oohşşş, akpnin faşizmine sağlam tokat indi" gibisinden yorumlar yapacaktı. kürtlere karşı apaçık bir düşmanlığın beslendiği burdan belli; insanlar göz göre göre polisten yana saf tutuyorlar.

Şırnak'taki polis neden su sıkmış, istisnai bir durum mu var bilmiyorum ama Nevruz'daki göstericilere su sıkan polis AKP otokrasisini korumak için değil Apo ve PKK bayraklı terör yandaşı bir gövde gösterisine, ülkenin onurunu korumak için su sıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

ülkenin onuru 80 darbesiyle bitti zaten devlet nezdinde kaybedilen onuru kazanmak için yeni yeni bişeyler yapılıyo.

O senin afaki yorumun, binlerce insanı katletmiş bir terör örgütünün bayrağının dalgalandırılmasına izin verilecek hali yok. Onur rezervi diye birşey yok, korursun veya korumazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

şöle bişey var şimdi doğudaki halkın %90 ı çıkıp biz ayrılıcaz dese kim tutucak? bombamı atıcaksınız üstlerine sırf ayrılmasınlar diye? yıllardır denediler olmadı işte adam gibi insan haklarına dikkat etseler, sosyal haklar tanısalar hem türkyiein işine yarardı hemde o bölge bugünkünden çok daha farklı olurdu. milliyetçi karteller sırf aç kalmasın diye ülkenin geleceğiyle oynadılar hala burda olayı sanki kürtlerle ilgili bi meseleymiş gibi tartışan insancıklar var.
Sosyal ağlarda paylaş

harbi ya..

o insancıklar zırp pırt kürtlere öle yaptılar geçen yüzyılda, 40sene önce böle oldu falan diye gelmeseler daha bi makul konuşulacak. doğru diyorsun ama.

kafaları eski adamların, takılmışlar orada. katılıyorum sana. insancık bunlar ya.

arkdaşım yol alın, bırakın bu örümcek kafaları!

milliyetçi kartellerin de işçi partisi falan diye isimler alması daha komik bi olay arkadaşım. çıkıp desene "biz kafatasçıyız!!!!" diye..

adam biraz onurlu olur yahu
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar beleşe altyapısı hazır elektrigi suyu hazır toprak bulmuş hayatta bırakırmı orayı. Bak turkiye dısında nerde kurtler insan gibi yasayabiliyor. YOK oyle bir yer cunku birbirileri ile didismekten gelişemiyorlar. bir şekilde ulke kursalar 3. gun kan govdeyi goturur gene bize kacarlar yardım diye. Biz de mal gibi alırız gene.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

O iş yabancıların daha hosuna gider hem petrollerini alırlar hemde kendi paraları ile 10 katına aynı seyleri gene yaparlar 5-6 sene sonra ucakla vurmak uzere :P

abi bu kendini kullandırma mallığı araplara has değil zaten.ırak taki kürtler son yüz yılların en mal milleti.adamlar sıra ile saddam,iran,amerikaya kullandırdı kendisini.
Sosyal ağlarda paylaş

olayı kürtler e getirmicemde kürtler bu coğrafya da türklerden de önce yaşıyodu eğer birileri birilerini kovucaksa onlar kovarlar gidin kardeşim topraklarımızdan diye.

zaten onlarında ayrılma talepleri yok batıdaki adam 10mbit nete giriyosa doğudakide giricek eğer burası bi ülkeyse. değilse zaten görüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

@abso:
dün onu konuştuk..

abi libyanın alt yapısını, şehirlere can sağlayan herşeyi göm toprağa. sonra parçala ülkeyi.. adamlara git "canım kardeşim benim. al sana kredi be! bak gördün mü kaddafi her yeri yıktı! ama yaptırırsın be güzelim" de. inşaat işine şirketlerini sok. onlar da daha cuzi fiyata yüklenicilerle anlaşsın. verdiğin parayı geri al, krediyi de geri al. bi de "kardeşim benim bizim arkadaşlar petrol arasın" diye oraya da elini daldır.

en sonunda da "o kadar yakınlığımız var, bi üs kalıcı olur artık" de..

harika abi.

demokrasi getirme yeni strateji oyunlarında seçenek olmalı bak.

@napol:
arkadaş yatırımı yapan alıyore. dediğin o kadar saçma ki ilk insanlardan gelen bi grup bulup "dünya bizim" dedirtirsek marsa kaçmamız gerekir.

kimn geldiği değil, kimin "divlitten yardım istiyrik" diyip yangelip yatıp zırlarken, kimin yatırım yaptığı önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...