Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 para varda lojistik yok su anda, büyük bi iki kurulus olsa, adam gibi yiyicek/su dağıtacak cok süper olur aslında ama işte yok. parca parca bi sürü ufak fon var onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Viktor said: cidden kotick in bunu yapicagina inaniyormusunuz? E yuh ... Ne aciymis seninkisi yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Satışa çıkarılmıştır.Hayırlı uğurlu olsun.20 euro.Çokta fazla bir fiyat değil WoW oyuncuları için.Artık etrafta bolca görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bende görmedim paranın japonyaya gideceğini. Zaten bi companion yaptılar bunu onun için yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 "Tatar Ramazan" said: gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 fena deil ama almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bundan bi tane gördüm serverda bugün; oha bu ne acaba nerden düşüyor falan diye düşündüm bi iki saniye kadar, sora geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Guzel gorunuyormu ben goremedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bunu uçurmak için karakter başına 4000-5000 arası bi para lazım training için vs., ben daha o kadar gold u bir arada görmemiş biri olarak çıksa ne olur çıkmasa ne olur diyorum. şu undead dragon binekler çok sıkı duruyor ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Uçurmak için bişi lazım değil yani basic flight bilgisi ile de kullanabiliyorsun. Pardon sadece 20€ lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 dün gec gördüm bende sw de 5 kişide vardı "oha nerenin dropu bu acaba?" dedim il gördüğümde sorna 3-5 kişide daha göçrünce "meh" çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 calestial gibi bütün charlara geliyor bu da değil mi ? Ayrıca bütün riding levellerinde kullanılamıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 loop said: calestial gibi bütün charlara geliyor bu da değil mi ? Ayrıca bütün riding levellerinde kullanılamıyor mu ? accountta ne kadar char varsa geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turti_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bi ben miyim wowheadleyen bu mountu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 parayla alınabilen hicbir item'ın degeri yok abi gozumde. hele ki binekler. herkesin ulasamadıgı en iyidir diye dusunuyorum. hala favori binegim amani war bear. ustune binek gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 150 rated bg kazan ile gelen dire wolf da iyimis. baya iyi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 choppa-hog dan şaşılmaz bence yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Black ve Plagued proto drakes ftw hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Fiery Warhorse's Reins (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 This! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kaç kere farmladım zamanında ZG yi ancak bir türlü düşmedi sonunda patch geldi hepten avuçladık valla.Artık rüyamızda göürürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Celestial steed hakkaten gay mount. para vermeye laf etmiyorum. isteyen verir ama çok gay mount ya. bu güzelmiş ama. bunu alıp wowa dönücem galiba asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar