roket adam Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Accept dinlemeyen bir insan olarak, Sonisphere'daki konserlerinden aşırı keyif almıştım fakat parça adlarını zerre hatırlamıyorum. Hatırladığım tek şey şarkıların sololarının çok çok aşina olduğum klasik müzik parçaları falan olduğu. Metal heart dışında bu tarz şarkıları hangileridir Accept'in? Hatta konsere gidenler varsa direkt çok daha isabetli cevaplar gelebilite. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 twitterı hackledikten sonra 1 şarkılarını dinlemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bende öyle çok fanları değilim arada dinlerim ama udonun sesi itici geliyo nedense bana.balls to the walls bildiğim kadarıyla efsane parçaları , benimde en sevdiğim parça.seawinds diye slow bi parçaları var oda fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 twitter geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bülo31, teh twitter haxor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Silphatos said: bülo31, teh twitter haxor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Valla ben de ilk konserde dinlemiştim accepti ve direk konserin en iyi performanslarından biriydi. hem ses ayarları iyiydi hem adamlar iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 abi şu albümlerden rastgele tüm şarkılar iyidir sonrası da iyidir de daha sert bi sounda geçiyorlar onun dışında Princess of the Dawn diyim ben kesin dinlemen için 1979: Accept 1980: I'm a Rebel 1981: Breaker 1982: Restless and Wild 1983: Balls to the Wall 1985: Metal Heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Lisede iken dinlediğim tek şarkısı vardı bir tek de o güzel sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Destan yazmışlar ama dimi :) Şu güzelim şarkıyı hatırlattığın için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 küheylan said: Lisede iken dinlediğim tek şarkısı vardı bir tek de o güzel sanırım. şaka herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ben de küheylan gibi düsünüyorum. bi tek o sarkilarina isinabilmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 locked and loaded var o da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar