Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu 4 telefondan hangisini alirdiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
BlaCk_DmC, 08 Eylül 2004 01:41 tarihinde demiş ki:
Ericsson degıl Sony Ericsson, Unutmayınız Sony olmasa Ericson tek basına bir bok yiyemezdi.

+1
sony de tek basina hareket etsi bisi olmazdi ama akillici bi hareket bence . sony ericson markasi adi altin ii isler cikariolar pazarda da paylari artti gibime gelio . ( elimde bi veri yok ama sokakta gozlemlere dayanarak ole diorm )
Mesaj tarihi:
bence biraz daha para biriktir araba al, daha kullanışlı olur. biliyorum banane ama telefona 700 milyon verilmez be!.. böyle bi mesaj atmamam gerektiğini, banane olduğunu biliyorum ama tutamadım kendimi, pardon.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
hepsini al bi köşede dursun[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
ben derım kı nokia al ve de yanına telsım hat al bu kadar

bana kımse turkcell ı sawunmasın cok cok cok pahalı
ben 250ktr alıom bana 300 knt werıo yane 550 knt yapıo budur olay budur
turkcell de 250knt alıon 5 knt werıo dılencıye knt werıo sankım
ayrıca aıle ıcı hat alırsan supper olur bunu bılır bunu soglerım
nokia 6600 da 750mılyon cıwarı ama yerınde olsam kameralı ıstıosan ucuz 3650 war (hem kawgada da ıse yarar)
Mesaj tarihi:
60 00[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Mesaj tarihi:
ben 910 milyona aldım k700i'yi ve cok memnunum.
gayet de güzel bi telefon. 7610 falan hikaye..[signature][hline]Thiew the Infiltrator @ Merlin
Ivan Valiant ex UO player
j1mmY the superb CS player
Mesaj tarihi:
Ben ki şu an kullandığım telefonun modelini bilmem,şu konuştuklarınızdan o telefonların neden bu kadar pahalı olduğunu anlayamadım. :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
said:
_-Sturm-_, 08 Eylül 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
hiç şikayetim olmadı şu ana kadar Ericsson dan.. Ama Nokia m çalınmıştı, sen karar ver :)

Ericsson lar okadar kötüki hırsızlar bile çalmıyo! ;)[signature][hline] V ò d à n | ICQ
  • Yeni Oluştur...