Maedhros Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Samsung model garantisi hala geçerli olan bir notebookum var.Kentpark Mediamarkttan almıştım Ankarada.Fakat fatura fiş falan yok.Fakat garanti belgesi duruyor.Bunun monitöründe fabrikasyon hatası olduğunu düşündüğüm 1 2 parmak kalınlıgında siyah ölü piksel tarzı bi durum oluştu.Şimdi ben bunu garanti kapsamında tamir ettirebilir miyim? Mediamarkta gitsem fişin kopyasını verirler mi? Napsam netsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 garanti belgesi yetiyodu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 süründürürler Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 toşibada sadece seri numarası yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 fatura, fiş yoksa garanti kapsamına almıyorlar diye biliyorum. ulan belli işte ne fişi istiyorsun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Abi olurda yeni laptop almaya karar verirsen acer alma. Durumun için başlıkta ki yazılanlardan fazlasını diyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Gittim bugün müşteri hizmetlerine yönlendirdiler mediamarktta baktılar şöyle bi elektronik ortamda faturayı buldular teslim aldılar teknik servise götürmek üzere ya monitör değişir yada kullanıcı hatasından dolayı para ödersiniz çektiler.Bakalım ne olucak kendi başına oluşan durumu umarım anlayabilir elemanlar :D acerda hiç bi şekilde almam zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Geçen cuma aldım hiç para ödemeden lcdsini değiştirmişler yaşadıgım en sorunsuz garanti işiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar