senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 okumak var okumak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Kelebeğe kelebek demekten daha şeker şmetteriğng. Hem de delikanlı kelebekmiş der şmetteriğng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 aquila said: off simdi kiz sana, ben saa didiydim gitme diye, gordun mu ebenin dibini hiyar tavri yapicak. sdfkjhsd aynen o değil de ayrılırsanız falan allah muhafaza o zaman görüceksin asıl pişmanlığı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 mulgear6 said: ben de bi çok yerde imzası gerekiyo mühendisinin diye duydum ama tam bilemedigim için sordum dasaa abi burda çok mutsuzum ya alışamadım bi türlü dil engelini çok kafama takıyorum (tamam biliyorum almanca da yine de çekniyorum anlamıyorum filan) girişken bi insan da degilim zaten çok geç açılan biriyim (açıldım mı dagıtırım o ayrı!) öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 mulgear6 said: laan ben geçen sene hem boun mat'a hem de itü mat müh e girebiliyomuşum vay anasını ciddi ciddi düşünüyorum şu mat müh olayını ya @roket: ya tabiki benim bu bölüm daha kolaydır ama şöyle bişey var salak salak okula gitmeye halimin olmadıgı bi yerde okumaktansa daha zor ama hevesli olucagım bi bölümde/yerde okumayı tercih ederim (şu anki bölümümü seviyorum (her ne kadar daha giriş dersleri olsa da iyi sayılır ilerdeki iş imkanları güzel. robot otomaston filan falan)) itü mat mühendisliği ne kadar iyi bir tercih olur bilmiyorum. nerdeyse bütün hocaları lisans,master, doktora ve postdoc hayatlarını itüde geçirmiş insanlardan oluşuyor. Bence çok hoş değil bu ama zaten almanyadan türkiyede döneceksin o yüzden denecek bişey yok sana. almanyada lisansını yaparsan master için iyi bir yere girme şansın çok daha yüksek olur. bir de direk matematik okuma amacın akademisyen olmak değilse kafayı çizersin. penthin dediği gibi bilgisayara falan gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar