Zaybird Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 evet yine bir dandik türk mmorpg si.ben sitesini vereyim siz bakın.zaten bir çok sitede kenarda köşede reklam olarak gözüken bu oyun insanı kendine iyi bağlıyor.türkçe olarak sevmeyenlere ingilizce versiyonu da varmış.neyse link; http://kabod.gameturk.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 %100 sınırsız PVP si varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 yeni dünya düzeni kuruluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Ana sayfası bu kdar dandik oyun görmemiştim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 +18 imiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 türk oyunu işte ne bekliyodunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 lokalize oyun ya türk oyunu demeyin şunlara ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 level dergisinde gördüydüm bu ay ama kurmadım henüz. Torchlight kurdum çok başarılıymış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 türkler yaptıysa oyunu bok atanların pipisi düşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 samaella said: level dergisinde gördüydüm bu ay ama kurmadım henüz. Torchlight kurdum çok başarılıymış bu arada Torchlight çok zevkli tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 anasayfadaki epik boobs için oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 rastgele isim yaratmacalı f2p mmo devri ne zaman kapanacak acaba? ya da kapanacak mı? eben online yapmak istiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 isim tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar