SoulCube Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Ulan postaneden aldık 1 tl ye şifreyi, bakarız sonra diye bekliyoduk. hadi dedim bugün bi bakayım sigorta dökümüme. girdim turkiye.gov.tr ye abi nerde bu link bulamıyorum 1 saattir kafayı yiyeceğim şimdi. ülkesini de sigortasını da .... bulan bilen birisi söylesin lütfen kafayı yemek üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ahahah hangi linki soruyosun? sol tarafta olması lazım sunulan hizmetler yazıyo. oraya gir sosyal güvenlik kurumunu bul sayfada orda 4a hizmet dökümü vs bişeler var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 buldum en sonunda. ama hala küfür ediyorum. eyvallah hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 oy vermeseydin bu adamlara hiç söylenme şimdi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 oy verdiğimi kim söyledi olm. ben oy kullanmadım ki. bir de ne alaka oyla ak... tayyip mi yaptı siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 prim gün sayın kaçmış toplam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 SoulCube said: oy verdiğimi kim söyledi olm. ben oy kullanmadım ki. bir de ne alaka oyla ak... tayyip mi yaptı siteyi. asfhusahuf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar