Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversitede Final Sınavları

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Deacon said:

Ya ben bilgisayar okuyorum mesela. Bu konuda cok dertliyim. Amerikada syllabuslari inceledigimde, ogrenciler notlarinin %70ini yazdiklari kodlardan falan aliyor. Bizde ise bu oran %30-40larda kaliyor. Cok can sikici bir durum ya.

Her cuma sabah 9da laba gidiyorum mesela. Her hafta hem prelab yaziyorum hem de labworkun raporunu yaziyorum. Saka gibi %10 etkiliyor notumu. Yapilacak is degil.

Tamam her sey pratik olamaz da, pratik agirlikli olmasi gerekenler de var yani.

kacinci sínif bil ogrencisisinin ? Bizimde 1. sinifta oyleydi ama simdi mesela (3. sinifta) pek cok derste %15 odev (ki odev tamamen kod - programlama), %30 proje (bu da tamamen kod-programlama ) , %25 1. vize, %30 final yapiyor. Yani %45 kodlamadan not aliniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

ya tam o tarz olmasına gerek yok, şimdi tam hatırlamıyorum içeriğini ama adamlar ilk nasıl yaptıysa ona yakın yapılabilir böle kocaman bişi :p.

Nasıl çalıştığını anlamada daha yardımcı olur, gerçi millet gider yaptırır gene sağa sola. Yazılı sınav daha ii

biz denemiştik zamanında da göründüğü kadar basit değil yani çalışan bir transistör için sandığından çok kasmak gerekiyordu. okul ortamında (en azından trdeki labler) olacak iş değil. ya da bizde yetoluk vardı. eheh =) yine de böyle bir işe kalkışmak bile hoştu.

ohhşşş Bell Labs:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...