Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming Mouse Farklı Tavsiye

Araz

Öne çıkan mesajlar

g9x kullaniyorum ben, mmo icin degil bu mouse (yorumlara acik tabii ki bu yazdigim).

High precision oncelikli bir alet, FPS icin ideal. FPS disinda bilumum mmo da oynuyorum idare ediyor, cok allengilli isler yapmaya kasmiyorum mouse ile mmolarda.

P.S: Sorundaki en oncemli kismi kacirmisim, 2 metrelik bir adamsan senin icin g9x ideal cunku adamin iki tane dis kabugu var, birisi daha buyuk digeri daha kucuk. Ayrica kontrolsuz guc e sahipsen ve sinir aninda mouse masaya vurma gibi durumlarin var ise yine bu mouse o acilardan takilaybil sokuleybil bir yapida.
Sosyal ağlarda paylaş

bu dandik bilgisayarla CS 1.6 oynadım G500'le. Mouse'u tutunca direk eski anılar geldi ahah. İlk MX500 sonra MX510 ile baya alışmışlığım var. Ve G500'e geçince direk aim %30 falan daha iyi oldu. Sırf şekilden dolayı bu. O kadar rahat tutuluyor ki anlatamam. Laser'in yerinin mouse'un ortasında değilde ucunda olması daha rahatlattı kullanım olarak.

Deathadder'ı tutarken alışma sürecimin çok uzun olduğunu anladım direk. Bazı oyuncular vardır, adama toplu mouse ver iyi oynar, ben onlarda olmadığımdan dolayı bir alışma süreci gerekiyor. Maçlardan evvel 1-2 maç oynamazsam yüksek performans alamam. G500'de bu süre 5 dakkaya falan iniyor. Unutmuşum ne kadar rahat olduğumu bu şekil ile. İlk oyuna girdiğimde sanki Harry Potter asasını ilk defa aldığı gibi böyle ışık falan geliyor üstüme, rüzgar esiyor, seçilmiş mouse oluyor.

2 tip tutuşuda yani grip ve claw pozisyonunu rahatlıkla yapabiliyorsunuz, yani tek tip bir mouse değil.

Yalnız mouse yüzey şeçiyor. Laser sensörün hassaslığından ötürü optic sensörler gibi her yüzeyde iyi sonuç vermiyor. Bende Razer Goliathus var 3 senedir falan kullanıyorum. çok yavaş harekette pixel skipping yapıyor, buda can sıkıyor. Oyunlarda çok hissetmezsiniz bunu ama desktopta hissediyorum. Birde sniper rifle'larda fark ettirebilir. Laser sensör için yapılmış bir pad'e geçmeniz şiddetle tavsiye edilir.

Onun haricinde wheel button'ın çok kıpraşmasıda dikkat dağıtıyor bende. Mouse çevirdiğimde ağır bir nesne "tık tık" oynuyor gibi oluyor. Solid bir yapıda olsa iyi olurdu. Sanırım orayı kendim tweak edeceğim.

Bende Logitech G9'da var, şekil olarak kesinlikle G500'ü tercih ederim.

Deathadder yedek mouse'um olarak kalacak gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...