Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 hala almadıysan vatanda g500 59 lira şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 g9x kullaniyorum ben, mmo icin degil bu mouse (yorumlara acik tabii ki bu yazdigim). High precision oncelikli bir alet, FPS icin ideal. FPS disinda bilumum mmo da oynuyorum idare ediyor, cok allengilli isler yapmaya kasmiyorum mouse ile mmolarda. P.S: Sorundaki en oncemli kismi kacirmisim, 2 metrelik bir adamsan senin icin g9x ideal cunku adamin iki tane dis kabugu var, birisi daha buyuk digeri daha kucuk. Ayrica kontrolsuz guc e sahipsen ve sinir aninda mouse masaya vurma gibi durumlarin var ise yine bu mouse o acilardan takilaybil sokuleybil bir yapida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Aluriel said: hala almadıysan vatanda g500 59 lira şu an. oha 59 a mı düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Aluriel said: hala almadıysan vatanda g500 59 lira şu an. 85 lira bayılmıştım http://www.alanhodges.com/themorallaw/images/random/fuuu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kargo alıcıya ait ama.sadece worldcard ile 6 taksit yapınca öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 evet 5 lira tutuyor kargosu da ve world card 6 taksit. o kısımları söylemeyi unutmuşum. 60 olmuş bi de bugün, dün 59du asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 lanet olsun ki bende var.78 e almıştım zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ffs 72'ye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ya bu sadece web alışverişinde mi geçerli? mağazaya gidip alsam indirim yapmıyolar mı şimdi? belki gidip bi tane daha alabilirim işyerindeki bilgisayar için sdf. her ne kadar oyun oynamasam da ergonomi güzel aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Ben akses 12 taksitle aldımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Aldım bende bakalım, test edicem, beğenmezsem burdan satarım 50'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mouse geldi ama bilgisayar bozuldu dün, test edemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 g500 ile g9x arasında kaldım fiyat farkıda var world kartta yok napsam bilemedim g9x daha ergonomik gorunuyor bana gorede yorumlara acıgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 gidip bi al eline ikisini de. sonra karar ver. bana mesela g500 daha rahat geliyor ergonomi açısından senelerdir aynı şeyi kullanmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bu dandik bilgisayarla CS 1.6 oynadım G500'le. Mouse'u tutunca direk eski anılar geldi ahah. İlk MX500 sonra MX510 ile baya alışmışlığım var. Ve G500'e geçince direk aim %30 falan daha iyi oldu. Sırf şekilden dolayı bu. O kadar rahat tutuluyor ki anlatamam. Laser'in yerinin mouse'un ortasında değilde ucunda olması daha rahatlattı kullanım olarak. Deathadder'ı tutarken alışma sürecimin çok uzun olduğunu anladım direk. Bazı oyuncular vardır, adama toplu mouse ver iyi oynar, ben onlarda olmadığımdan dolayı bir alışma süreci gerekiyor. Maçlardan evvel 1-2 maç oynamazsam yüksek performans alamam. G500'de bu süre 5 dakkaya falan iniyor. Unutmuşum ne kadar rahat olduğumu bu şekil ile. İlk oyuna girdiğimde sanki Harry Potter asasını ilk defa aldığı gibi böyle ışık falan geliyor üstüme, rüzgar esiyor, seçilmiş mouse oluyor. 2 tip tutuşuda yani grip ve claw pozisyonunu rahatlıkla yapabiliyorsunuz, yani tek tip bir mouse değil. Yalnız mouse yüzey şeçiyor. Laser sensörün hassaslığından ötürü optic sensörler gibi her yüzeyde iyi sonuç vermiyor. Bende Razer Goliathus var 3 senedir falan kullanıyorum. çok yavaş harekette pixel skipping yapıyor, buda can sıkıyor. Oyunlarda çok hissetmezsiniz bunu ama desktopta hissediyorum. Birde sniper rifle'larda fark ettirebilir. Laser sensör için yapılmış bir pad'e geçmeniz şiddetle tavsiye edilir. Onun haricinde wheel button'ın çok kıpraşmasıda dikkat dağıtıyor bende. Mouse çevirdiğimde ağır bir nesne "tık tık" oynuyor gibi oluyor. Solid bir yapıda olsa iyi olurdu. Sanırım orayı kendim tweak edeceğim. Bende Logitech G9'da var, şekil olarak kesinlikle G500'ü tercih ederim. Deathadder yedek mouse'um olarak kalacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 çok mesuduz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 CM Storm Sentinel 1 seneye yakindir kullaniyorum, gayet tavsiye edebilirim. benimde eller buyuk oldugu icin cogu mouse cucuk gibi kaliyordu ama bu; agirlik, boyut vs herseyi ile tam bir gaming mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 laptop için g500 alayım dedim fiyatına kanıp. yok abi benim ele gitmedi bu, serce parmagı mouse un sag tarafına dayayıp 5 parmak kullananlardan degilim ben. ozellikle 4 parmak tuttugum X8 den sonra fazla kavramalı geldi, alışamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 1 saat denemeli olarak satsana bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 brink hediye et bana veriim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar