Araz Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Arkadaşlar benim tavsiye isteğim biraz farklı.2 metre bir adamım malum kapılardan sığmıyorum.Eller büyük.World of Warcraft oynadığım tek oyun.Macrolar cok önemli benim için.Bunlar göze alındıgında elimde düdük gibi kalmayacak sağlam bir mouse tavsiyesi lazım bana.Ben g500 düşündüm ancak kullananlar tecrübe sahibidir diye düşündüm.Başka markalar olsun bu marka olsun biraz bu konu hakkında yorum alabilirsem cok memnun kalırım.Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 buyuk ele razer lachesis iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 para mühim değilse g700, yoksa a4 tech x7. ikisi de wow için ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 a4 tech x7 falan almayın. kıyın paraya azıcık g500 alın. hayatınız değişsin, oyunu mouse ile oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Razer Naga (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 mamba xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 klawyesı harbi pro =D macro kaydetmenın yanında fan ıda süper Ttesports Black bulabileceğin yer imzamda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 para biraz mühim oluyor g500 70 tl iken ;) Nasıl boyut peki ufak değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Roccat Kone. Makro kısmı inanılmaz ince ayarlanabiliyor. WoW için inanılmaz güzel macrolar yazabiliyorsun. Dota macrosu bile yazdım şu mausela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 abi binlerce liraya bilgisayar alıyorsunuz, sonra onu kullanmanıza yarayacak en önemli alet için 70 lira pahalı diyorsunuz. ferrari yerine şahine binmek gibi birşey a4 tech kullanmak logitech varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 logitech ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ahmedinejad said: abi binlerce liraya bilgisayar alıyorsunuz, sonra onu kullanmanıza yarayacak en önemli alet için 70 lira pahalı diyorsunuz. ferrari yerine şahine binmek gibi birşey a4 tech kullanmak logitech varken Logitech iyidir.Ben 70 tl pahalı demek istemedim logitech 70 tl iken diğerleri biraz fazla kaçabilir benim bütçem açısından demek istedim.Yanlış anlamışsın sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 G500 alan herkes memnun, ben de memnunum. Rahatlıkla tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 http://merlin.pl/Mysz-A4-Tech-X-750BF-X7-Black-desen_A4-Tech,images_big,4,UMA4TM04072.jpg bundan vardı usb temassızlık problemi oldu http://static.custojusto.pt/images/0614812795-rato+x7+xl+740k.jpg sonra bundan aldım. aynı problem bunda da oldu. bende mi bir hayvanlık var anlamış değilim. g500 sipariş ettim dün bakalım bu ne kadar gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 g500'ün kablosu çok farklı abi temassızlık sorunu yaşatmaz. Plastik değil ip örgü. Bozulma yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 oh iyi ozaman. zaten farkındaysan fiyat bakımından bir ilerleme yaşıyorum. 30-50-80 falan diye. bunu da bozarsam razer alıcam kablosuz bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Aynı olayı ben de yaşadım gerçi x7 sonrası direk g500'e geçtim sdf x7'lerin temassızlığı usb girişi tarafından değil de mouse tarafındansa tamir ediyorum ben onları gerçi sdf. Benimkinin artık entegresi bozulmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 laptopın yanında hediye verilen 15tl'Lik aytek(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 g500 kullanan arkadaşlar nasıl peki mouse düdük gibi kalmaz değilmi elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 valla bende ondan korkuyorum daha gelmedi çünkü daha. en son kullandığım xl x7 (sanırım) çok iyiydi o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Araz said: g500 kullanan arkadaşlar nasıl peki mouse düdük gibi kalmaz değilmi elimde. g500 büyük bi mouse. nerdesin bilmiyorum ama vatan bilgisayar varsa bulunduğun yerde git orda eline oturuyo mu oturmuyo mu. boyutları: 130 x 67 x 45 mm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 x7'den biraz daha büyük g500. Tam ele oturuyor. Ben mesela her mouse u kullanamıyorum elim ağrıyor uzun kullanımlarda, hele küçükse. Bu ideal boyutlarda ve dizaynda. Ayrıca ağırlık seti de olduğu için ağırlık olarak da düdük gibi kalmıyor boyutuna ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Fistan said: logitech ne ya alinbufakiri.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 1 sene G9 kullandım da ondan söyledim Ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 elinle kullansaymışsın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar