DareJedi Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Bugun Norton 360 aldim 3pc icin hemde 64TL gibi bir fiyata yalniz sonradan fark ettimki bu 4.0 versiyonmus simdi ben bunu 5.0 olarak ucretsiz update edebilirmiyim aceb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 edemiyosun galiba.sene 2011 insanlar hala MSE'den başka anitvirus kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Edilebiliyormus Norton customer care ile gorustum adam once v4 olarak yukle sonrasinda v5i siteden indir o lisans onuda 1 yil boyunca aktif tutar dedi. Suan indiriyorum bakalim. Yalniz fiyati inanilmaz iyiydi urunun hemde Turkiyeden kutulu aldim o derece! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 yalnız sen aktive ettiğin anda diğer 2 lisans için de süre işliyor. alim 3 sene kullanırım falan diye düşünme :D sağol bu ara ben de v5 i indiriyorum şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Evet gayetiyle calisti. Diger hesaplarida sattim ztn 30TLden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 oha adam isi ticarete dokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar