SbNN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ya CeBIT'te vardı Soy Ağacını buluolardı netten yani senin sülalenden şimdiye kadar yaşamış herkesin listesi doğum ölüm yılları falan yazıyodu eğer ünlü bi tanıdığın filan varsa çıkıodu meydana yani...Kesin nette biyerde wardır o ama nerde vardır benim kuzen yaptırdı fuarda ama bayaa bi bekledi sıra wardı ben beklemedim hatta internet sitesi gibi bişeyde yazıyoru (gen.tr sonu) ama şimdi aklıma gelmior kuzenede ulaşamıom orada yaptıran veya bilen birileri varsa yardım istiommmm[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Varsa öyle birşey bende isterim :)[signature][hline]Zamanında Medicgsnin FiXXXeR[WoD]'u In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Abi eğer adresi bulursan bizede söyle[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya böle bi kağıt wermişlerdi kuzene 60-70 kişi wardı yani hatta 3 kere mi ne soyad değiştirmişler bunlar hepsinin tarihi fln yazıodu ama internette öle bişey warmıdır bilmiom ama bi internet sitesi yazıodu kağıtta...[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 acaba bnm sulaleden kımler cıkar kım bılır ?=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Benım soyum padişahlara dayanıyor.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 CIA, MİT, MOSSAD, KGB, NBA TCDD ve bilumum kısaltması olan istihbarat servislerine bak //Ama gösterirlermi bilemiyorum :p [signature][hline]No signature... [Bu mesaj kiddo tarafından 05 Eylül 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ne kadar ılgınc lan[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ee benim soy ağacım var... ama kesinlikle hiç bir kayıtta olamaz... en azından bilgisayar ortamında[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 benim bildiğim birkaç site var ama onlar daha çok kendi soyapacını hazırlaman için...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Yahu benim de dedemin bi tanıdıgı arastırdı soyumuzu bizi bulgaristan a dayadı önce sonra da malkocogluna :P[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! ----- Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ulan benim akrabam bizim soy için kitap çıkardı be. hatta ingilizcesi bile war (ciddiyim, imkan olunca kitabın resmini çeker gösteririm)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 benim bildigim o nete bagli bir sistem degil . nufus idare bilmem nesinin butun islerini tamamen otomasyona geciren adi da cokama cok garip olan bir seydi . ilerde nete baglanir belki .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 adamlar taa 1800lüyılların başından başlıyolar yav[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bulursanız bi şeettiriverin burayada be merak ettim vala bende :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the and. Open your mouth to my bloody rain. At your second birth, we will slay the earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 cebitte verdikleri kagıtta nvi.gov.tr adresi vardı ama baktım bulamadım bir şey[signature][hline]THiM, Fëanor, F_Arcamenel, I_Touch, (^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 -benim ailem çift başlı ejderhaya dayanıyor! -dragon olacağına adam ol (Yusuf Kemal Vefa deyişi)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Benim soyum edeplidir.Kimseye dayanmaz[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Gerçek olabileceğini sanmıyorum.. En azından gerçekse bile,bununla site yapabileceklerini hiç ama hiç sanmıyorum...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 merak ettim benden nesiller önceki akrabalarımı,bulursanız koyun buraya bakalım.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 demek ki milletin soyuna sopuna küfür etmeden önce siteyi açacagız kalabalıklarsa küfür etmeyeceğiz...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 site adresini bilen yokmu :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Böyle bir şeyin var olduğuna inanmak güç. Ama gerçekten çok hoş imiş.[signature][hline]Ulu Han www.gamextreme.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: UltraPsycho, 06 Eylül 2004 00:58 tarihinde demiş ki: Benim soyum edeplidir.Kimseye dayanmaz lol[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 büyük olasılıkla şu meşhur "MERNİS"(Merkezi Nüfus İdaresi) projesi ile alakalıdır..cebit'te de nvi.gov.tr serverı üzerinde normal kullanıcıların ulaşamayacağı database'den bakıp veriyorlardır.. budur yani, bence boşuna kasmayın internet üzerinde öyle bir database'e erişebileceğinizi sanmam..tabi nvi.gov.tr'yi hackleyecek yeteneğiniz yoksa ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar