Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soy Ağacımı Netten nasıl bulurum??? (bkz. CeBIT)

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Ya CeBIT'te vardı Soy Ağacını buluolardı netten yani senin sülalenden şimdiye kadar yaşamış herkesin listesi doğum ölüm yılları falan yazıyodu eğer ünlü bi tanıdığın filan varsa çıkıodu meydana yani...Kesin nette biyerde wardır o ama nerde vardır benim kuzen yaptırdı fuarda ama bayaa bi bekledi sıra wardı ben beklemedim hatta internet sitesi gibi bişeyde yazıyoru (gen.tr sonu) ama şimdi aklıma gelmior kuzenede ulaşamıom orada yaptıran veya bilen birileri varsa yardım istiommmm[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya böle bi kağıt wermişlerdi kuzene 60-70 kişi wardı yani hatta 3 kere mi ne soyad değiştirmişler bunlar hepsinin tarihi fln yazıodu ama internette öle bişey warmıdır bilmiom ama bi internet sitesi yazıodu kağıtta...[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

merak ettim benden nesiller önceki akrabalarımı,bulursanız koyun buraya bakalım.[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Sosyal ağlarda paylaş

büyük olasılıkla şu meşhur "MERNİS"(Merkezi Nüfus İdaresi) projesi ile alakalıdır..cebit'te de nvi.gov.tr serverı üzerinde normal kullanıcıların ulaşamayacağı database'den bakıp veriyorlardır..
budur yani, bence boşuna kasmayın internet üzerinde öyle bir database'e erişebileceğinizi sanmam..tabi nvi.gov.tr'yi hackleyecek yeteneğiniz yoksa ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...